Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Grenland Skien

Bugge Wesseltoft: Snowing on my piano

Overview

I år er det hele 22 år siden Bugge Wesseltoft ga ut sin klassiske juleplate «It's snowing on my piano». I år er han tilbake med ny konsert på Ibsenhuset.

Med godt og vel 150 000 solgte eksemplar, er juleklassikeren «It's snowing on my piano» en gigantisk suksess i norsk jazz, og har solgt jevnt og trutt i over tjue år. Vær forberedt på vakre og neddempede versjoner av våre kjæreste julesanger, kontemplativt, men samtidig fylt av detaljer for den våkne lytter. Perfekt medisin for å blåsa bort akutt julestress!

Om det fins en norsk musiker med definisjonsmakt langt utover jazzen, så må det være Bugge Wesseltoft. I tillegg til å være en jazzvirtuos på tangentinstrument og å drifte plateselskapet Jazzland, er han en pioner i å modernisere den elektroniske jazzmusikken. Samtidig har han funnet tid til å produsere Jan Eggum og turnere med Jan Garbarek, bare for å nevne en brøkdel av engasjementene hans.

Billettpriser:
Ordinær: 350 / Medlemmer Skiensjazzdraget: 250 / Student: 200

  • Last Updated: 02.07.2019
  • Source: VisitGrenland AS
Dates

to. 5. desember 2019 20:00 22:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Bugge Wesseltoft: Snowing on my piano
Your Recently Viewed Pages