Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Vestland BERGEN

Building Instrument

Overview

Øyvind Hegg-Lunde (trommer, perkusjon)
Åsmund Weltzien (div. tangenter)
Mari Kvien Brunvoll (stemme, div.elektronikk, perkusjon, zither)

Building Instrument er en Bergensbasert trio som blander akustiske og elektroniske uttrykk i fargerike komposisjoner. Musikken favner om mye og er vanskelig å sjangerplassere, men kreativitet og lekenhet står i sentrum.  Reisen går gjerne fra catchy rytmer via frie improviserte partier, til følelsesladede melodier. Tekstene er på moldenserdialekt, skrevet av vokalist Mari Kvien Brunvoll. Som band danner de et unikt uttrykk, som høres bare ut som nettopp Building Instrument.

Building Instrument beveger seg i et slags fantasifullt ingenmannsland, mellom elektronika, organisk pop og noe mer mystisk og eventyrlig. Reisen går gjerne fra dansbare rytmer via frie improviserte partier, til f ølelsesladede melodier. Tekstene er på moldenserdialekt men innehar også mer fantasispråkaktige fraser. Som band danner de et unikt uttrykk, som høres bare ut som nettopp Building Instrument. De hadde allerede bygget seg en solid fanskare før de platedebuterte på labelet Hubro til overstrømmende kritikker i 2014. På deres andre album «Kem Som Kan å Leve» (2016) var utrykket deres enda mer drømmeaktig, lydbildet var større og mer innholdsrikt, og det var fortsatt snakk om sterkt vanedannende og underlig fengende musikk. I 2018 slapp Building Instrument sitt tredje album, «Mangelen Min», også denne gangen via det renommerte plateselskapet Hubro.

  • Last Updated: 26.01.2022
  • Source: Visit Bergen
Dates

on. 16. mars 2022 20:00 22:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Building Instrument
Your Recently Viewed Pages