Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Hamar

Built for Speed feat. Jens Haugen og Lars Frank

  • Gregers, Grønnegata 70, Hamar, Hamar
  • +47 90771795
  • 16. mars 2019
  •  /  21:00
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Built For Speed er i sitt tjueførste år. Deres hardtslående rockabilly trakteres fremdeles på svære, feite halv-akustiske Gretsch-gitarer, med kanon ekko og reverb gjennom en rørforsterker. Ikke minst rytmebelagt av en eksplosivt galopperende kontrabass og understreket av en ung tromme-jypling som er omtrent overalt samtidig…

Gitarist og vokalist Anders Westhagen har spilt med sin trommis-
sønn Andreas siden han var 4, og de startet bandet sammen da
han var 9. Nå er Andreas 30 og er en av landets desidert beste trommiser. Han gjør det også bra i andre rockeband som P3-favorittene Carnival Kids, som i 2015 slapp sitt debutalbum (innspilt
i the Blasting Room i Colorado, USA, med legendariske Bill Stevenson ved spakene) for Warner Music.

Sammen med landets største kontrabassist Ole Evensen, også kjent fra bl.a. Vidar Busk & his Bubble of Trouble, har trioen gitt ut skivene Nasty, Gretschoholic … and Other Love Songs og Even Roadies Get Their Share på det norske Rockabilly-plateselskapet Flipside Records. For å markere 20-årsjubileet i fjor ga de ut EP'en Born To Rock på bassist Evensens BFS Records.

Takket være sin egen sound appellerer de både til bluesfolk, swingmiljøet, punkere, "vanlige folk", og naturligvis rockabillymiljøet. De har delt scene med rockabillystorheter som The Polecats, Robert Gordon, Darrel Higham & the Enforcers og The Slim Jim Phantom Trio, og de har spilt på bluesfestivaler, rockabillyfestivaler, MC-festivaler og klubber, fra Tyskland i sør til Kirkenes i nord. I tillegg gjorde de for noen år siden en liten turné som backingband for bluesgitar-storhet Otis Grand.
Til Hamar bluesklubb kommer de i "DeLuxe-utgave", utvidet med vennene Jens Edgar Haugen på piano og Lars Frank på tenorsax.

  • Last Updated: 11.02.2019
  • Source: Hamar Regionen Kultur
Dates

lø. 16. mars 2019 21:00 23:30

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Built for Speed feat. Jens Haugen og Lars Frank
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad