Skip to main content
Unknown Component
civid: 5d09e5650d656ad7a7d9abce
name: plugins_common_social_share (widget)

BUNT. // Havet Arena

Mer info
BUNT. leverer elektronisk partymusikk som får dansegulvet til å koke! Nå er det klart at han tar turen tilbake til Norge for å lage fest på HAVET lørdag 7. desember!

Tyske BUNT. lager musikk som hedrer arven etter avdøde Avicii, og pionerer som Justice, Basement Jaxx og Calvin Harris. Opprinnelig var dette en duo bestående av Levi Wijk og Nico Crispin, som debuterte på midten av 2010-tallet. De utviklet etter hvert musikken sin til en unik folk-house-sound ved å inkludere horn, banjo og fele, i tillegg til å hente inspirasjon fra soul, pop og latin. Populære låter som «Unbreakable» feat Clarence Coffee Jr. og «Crocodile Tears» feat. Jens Hult bidro til å sette duoen på kartet internasjonalt, men etter at Nico Crispin forlot BUNT. i 2021 har Levi Wijk tatt karrieren til neste nivå.

Levi fortsatte å gi ut singler gjennom 2022, inkludert «Say You're with Me» feat. Frida Amundsen, men det var 2023s «Clouds» feat. Nate Traveller som skulle bli hans største hit. Den nådde topp 15 på Billboards Hot Dance/Electronic Songs og ble fulgt opp av «Lost My Mind (Wake Up)» feat. Elley Duhé. Begge disse låtene er med på BUNT. sin EP «Renaissance». Han slapp også «Other Side» sammen med AVAION og «Peace In Silence» hvor han igjen har fått med seg Nate Traveller. Nå er han aktuell med
Tidligere i år gjestet han Norge for første gang, og spilte for utsolgt hus på TAKET Steen & Strøm, nå er det bare å glede seg til tidenes fest på HAVET med BUNT. bak spakene!

Dører: 20.00
Konsertstart: 21.00

Billetter i salg fra torsdag 16. mai kl. 22.00

Sist oppdatert: 06/24/2024

Kilde: Hva skjer kalender

Sider du nylig har besøkt