Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Trøndelag Trøndelag LEVANGER

Burger og B(r)ak

Overview

Møt Borgermester Stang og Sara Bernhard

Eventyrkomedien Burger og B(r)ak  inneholder kjente eventyrfigurer i en ny innpakking. Handlingen er lagt til et bakeri, der Borgermester Stang og Sara Bernhard ønsker å gi bedriften videre til sin datter Kringelin, og ikke minst få arrangere et bryllup før de går av som pensjonister. I kulissene lurer Pøbel som også har lagt sin elsk på dette lokalet, og han vil lage en restaurant under motto: «Burger til folket». Han vil møte motstand i Petra Nervik, den nye ekstra vikaren som er ansatt i bakeriet. Hun tenker alternativt, og kanskje blir Pøbel tatt litt på senga i møte med den frittalende vikaren.

Pavlova, forgiftet jordbær og de syv dverger…

I skogen finner vi Sara Bernhards søster, Pavlova. Hun har skumle hensikter og er opptatt av å være den vakreste kvinnen i verden. Det er strevsomt, og hun har gode hjelpere som gir henne daglig behandling slik at hennes skjønnhet blir ivaretatt. Hun har en hær av jordbærpiker som stadig forsyner skjønnheten Tornerose med forgiftet jordbær, hun dupper alltid av og er redd for å ha møtt veggen.  De holder Snøkvit innestengt på slottet sammen med de syv dverger. Samtidig som hennes søster Sara Bernhard truer hennes posisjon som verdens vakreste kvinne, der hun stadig prøver bryllupskjolen hun skal bruke i bryllupet.

Vil de tre kvinnene unngå å bli tatt av dage, og rekker Snøkvit og Tornerose fram til bryllupet for å advare gjestene om at jordbærkakene er forgiftet.

Fra Disney til Bon Jovi!

En eventyrlig oppskrift uten smittevern og restriksjoner som inneholder kjente ingredienser, og er innpakket i et musikalsk landskap fra Disney, Rybakk, Bon Jovi og Myra. Vi gleder oss til å åpne denne gavepakken til dere i juni. Nesten 50 unger og ungdommer vil skape liv i Ner-parken, og vi håper denne fargesprakende forestillingen vil gi latter og tårer, vi har ventet lenge på denne anledningen.

Arrangør: Levanger Nye Teater

  • Last Updated: 23.05.2022
  • Source: Innherred Reiseliv
Dates

fr. 10. juni 2022 18:30 21:00

sø. 12. juni 2022 17:00 19:30

ti. 14. juni 2022 18:30 21:00

on. 15. juni 2022 18:30 21:00

fr. 17. juni 2022 18:30 21:00

lø. 18. juni 2022 15:00 17:30

sø. 19. juni 2022 17:00 19:30

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Burger og B(r)ak
Your Recently Viewed Pages