Skip to main content
Unknown Component
civid: 5d09e5650d656ad7a7d9abce
name: plugins_common_social_share (widget)

BUSTER KEATONS KORTFILMER PÅ 16MM - 23/6 KL. 13:00

Som en del av familiedagen på USF Verftet inviterer vi alle inn i salen vår for å se kortfilmer på 16mm. Maskinen vil stå midt i salen, så alle kan få se den når vi viser filmene! Fire filmer, 1t 38min til sammen. Aldersgrense: tillatt for alle. Gratis og åpent for alle.

The Butcher Boy
USA, 30 min, stumfilm, 1917
Regi: Roscoe Arbuckle
Buster Keatons filmdebut er regissert av Roscoe «Fatty» Arbuckle, en av de mest populære innen tidlig stumfilm. Slapstickhumor på sitt beste.

Playhouse
USA, 23 min, stumfilm, 1921
Regi: Buster Keaton
Særlig kjent for åpningssekvensen, der Buster Keaton spiller alle rollene. Morsom film om hvordan ting ikke alltid er som vi tror.

The Boat
USA, 25 min, stumfilm, 1921
Regi: Buster Keaton
Buster tar med kone og barn ut i den hjemmelagde båten sin, men så klart byr det snart på det ene problemet større enn det andre. Filmen er ansett som en av Keatons morsomste og beste kortfilmer. 

The Pale Face
USA, 20 min, stumfilm, 1922
Regi: Buster Keaton
Buster hjelper en stamme fra den amerikanske urbefolkningen i kampen mot grådige oljebaroner som forsøker å ta landområdene deres.

Rullestolbrukere
Cinemateket har to rullestolplasser på første rad. Dagens billettsystem har dessverre begrensninger ved bestilling av rullestolplasser. Derfor ber vi deg vennligst om å kontakte oss på post@cinemateketbergen.no før du kjøper billett som krever plass til rullestol. Vi jobber med å få på plass en billettløsning som er bedre egnet til dette og beklager ulempene det måtte medføre.

Sist oppdatert: 05/24/2024

Kilde: Visit Bergen

Sider du nylig har besøkt