Skip to main content
Unknown Component
civid: 5d09e5650d656ad7a7d9abce
name: plugins_common_social_share (widget)

Byorkesteret med Vanja Budsberg

Mer info

Byorkesteret på Bekkis inviterer til en musikalsk aften med Vanja Budsberg, en talentfull singer/songwriter fra Bryne. Med en bakgrunn fra lydproduksjon i Huddersfield og en nyeste singelutgivelse i 2023, lover konserten en genuin opplevelse med både originale låter og nyskapende coverversjoner.

Byorkesteret er et musikalsk konsept på Bekkis hvor vi har et fast husband som inviterer en spesiell gjest fra gang til gang.


Byorkesteret med Vanja Budsberg


Vanja, 22 år gammel singer/songwriter fra Bryne, returnerer hjem etter 4 år i Huddersfield. I løpet av disse fire årene har hun fullført studiet lydproduksjon ved Universitetet i Huddersfield og kommet i gang med karrieren som soloartist. Hun debuterte med singelen «Missing Piece» i 2021, og har etter dette fortsatt å lage og gi ut musikk. Nå sist utgivelsen «Shores of Norway» som ble sluppet i november 2023.
Hun har bakgrunn fra flere år i Kulturskulen i Time, og gikk musikklinja på Vågen Videregående Skole. Hun synger/spiller piano, og som kuriositet kan nevnes da hun valgte steelgitar som sitt bi-instrument var hun den første og hittil eneste eleven som har valgt dette.
Hva får du når du går på en konsert med Vanja? En befriende uhøytidelig og ektefølt konsertopplevelse hvor artisten byr på seg selv og sine melodiøse låter. Dette krydres med enkelte snedig utvalgte coverlåter fra stadig nye genre! Møt opp, støtt dine lokale musikere, og du vil garantert få noe godt tilbake!


Velkommen
Det gledes til musikalsk aften på Bekkis!


Billetter 150,- jærske daler og kan kjøpes på nett og i døra.


Vel møtt!

Byorkesteret består av:
Arne Bekkeheien-Trommer/Orkesterleder
Ørjan Kjos- Bass
Bjor Bohne-Gitar
Kårstein Bø- Tangenter

Sist oppdatert: 07/18/2024

Kilde: Region Stavanger

Sider du nylig har besøkt