Skip to main content
Unknown Component
civid: 5d09e5650d656ad7a7d9abce
name: plugins_common_social_share (widget)

Byting

Mer info

Det populære bandet frå Bø i Telemark har i over 10 år spilt konserter på kryss og tvers av Norge, og publikummet vokser stadig. Med tekster på klingende Bø Dialekt og hardingfele sentralt i lydbildet, omtales Byting som «Lyden av Midt-Telemark»

Publikumsfavoritter som «Huldersølv», «Anne-Mari», «Einaste Færr meg», «Mørke slør», «Ensom mann», «sladrehank», «Mann av Glas» eller «Spån» utløser alltid allsang og stemningen står i taket. Skaff deg billett i dag!
www.byting.no for full turneliste

Det er ikke lett å sette Byting i en musikalsk bås. Er det Americana?, viserock?, country?, folkrock?, roots eller bygderock?
Alt er dekkende og flittig brukt for å beskrive sjangeren som skaper den aller beste stemningen og skikkelig musikkfest på lokalet. Bandet treffer et bredt publikum og har en stor fanskare over hele Norge.

Over 70 millioner streams bekrefter bandets posisjon, og viser at ærlige og folkelige tekster, godt musikalsk håndverk og målrettet arbeid gir resultater.

Thomas Hellekås har en sterk karismatisk framtoning og bærer med stolthet rollen som Bøhering og Telemarking. Dette gjennomsyrer alt Byting gjør, enten det er musikalsk eller i sosiale medier.

Tekstene speiler gjenfortalte eller selvopplevde hendelser på godt og vondt, noe som gjør låtene ærlige og rå. De bærer også preg av troverdighet og erfaringer i en miks av selvopplevde livshendelser, eller finurlige univers, der låtene henger sammen og karakterene figurerer i flere av Bytings tekster.

Thomas Hellekås - Gitar og Vokal
Trygve Liahagen - Feler og kor
Jonas Dyrstad Valberg - gitarer, Mandolin, banjo og kor
Sindre Bakkåker - trommer, mandolin og kor
Jørgen Haugland - bass og kor
Eirik Ask - Piano, Orgel, trekkspill og kor

Dører: 19
Show: 20

Sist oppdatert: 04/25/2024

Kilde: Visit Bergen

Sider du nylig har besøkt