VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
close
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Rogaland

Cacadou // Ogna Scene

  • Nordsjøvegen 4246, Sirevåg
  • +47 51438220
  • 14. januar 2022
  •  /  20:00
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Cacadou ble startet i 2001, og sjonglerer mange ulike instrumenter og musikalske sjangre, både på scenen og i studio. Alle sangene handler om den imaginære havnebyen Aboretto. Et vakkert og voldelig sted.

Er det americana? Eller kanskje bluegrass, balkanboogie eller speedcountry? Det er i hvert fall Cacadou, et band fra Oslo, men med dype røtter fra indre Innlandet. Cacadou ble startet i 2001, og sjonglerer mange ulike instrumenter og musikalske sjangre, både på scenen og i studio. Alle sangene handler om den imaginære havnebyen Aboretto. Et vakkert og voldelig sted.

I 2006 kom musikkvideoen til sangen «Favorite Time of the Year», regissert av Anne Sewitsky og med skuespiller Anders Baasmo i rollen som den uberegnelige Captain Ed. Cacadous musikk har vært med i flere NRK-produksjoner (blant annet Himmelblå), og bandet har også bidratt i flere av Kristoffer Kumars skateboard-filmer. 2009 var året hvor debutalbumet «At the Depot» ble sluppet. Siden har bandet sluppet flere album og singler både digitalt og på vinyl. I 2011 dukket også bandets medlemmer selv opp i Jakten på den 6. sans.

I desember 2018 ble den første digitale single av fire fra Contraband-prosjektet sluppet. Nå er alle fire singler sluppet og den 26. november 2021 samles alle disse på albumet «Contraband».

Bandet er kjent for høyt energinivå LIVE, så hold fast i begrene og nyt låtene fra nyeste og tidligere utgivelser.
Dørene åpner kl. 19.00 med salg av Violetas pizza.

  • Last Updated: 06.07.2021
  • Source: Region Stavanger
Dates

fr. 14. januar 2022 20:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Cacadou // Ogna Scene
Your Recently Viewed Pages