Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Viken ULLENSAKER

Caitlin Palm

Overview

Caitlin Palm er en norsk artist som satser stort innen moderne country (popcountry).

Caitlin har holdt på med musikk i alle år, men satsingen som artist startet for fullt i 2020. Hennes første singel "Go On" banet vei med sine snart 60.000 streams på Spotify og debutalbumet "Not Breakable" satt henne for alvor på det musikalske kartet. Caitlin har blitt omtalt som Norges svar på Shania Twain av utenlandske medier og har fått mye oppmerksomhet for sine utgivelser.
Caitlin skriver sine låter i samarbeid med sin produsent, Frode Martinsen i Velvet Recording, men har også inngått et samarbeid med låtskrivere fra Nashville.

For Caitlin er det viktig å formidle musikk gjennom storytelling og det er også grunnen til at hun har funnet sin plass i sjangeren country. Hun lar seg inspirere av artister som Carrie Underwood, Miranda Lambert, Shania Twain og Dolly Parton. Drømmen er å kunne leve av musikk og få utfolde seg for et levende publikum.

Caitlin Palm har bare såvidt begynt sin reise, men har allerede oppnådd flere milepæler.
Med sine over 130.000 streams, over 18.000 radiospillinger på verdensbasis og flotte anmeldelser blir det spennede å se hva den norske artisten har i vente.

Fredag 11. Mars slapp Caitlin en ny singel "DIAMOND" (In The Rough) som er skrevet av bla låtskriveren til legenden Tanya Tucker. Låten har allerede fått innpass på radiostasjoner i UK, USA og Norge (Rotasjon P1 Innlandet).

Koronatiden har blitt brukt flittig i studio og hun står klar til å opptre på konserter og festivaler sammen med sine musikere. Neste stopp - Kreti og Pleti!

  • Last Updated: 24.05.2022
Dates

lø. 3. september 2022 20:00 21:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Caitlin Palm
Your Recently Viewed Pages