Skip to main content
Unknown Component
civid: 5d09e5650d656ad7a7d9abce
name: plugins_common_social_share (widget)

CAJA

Mer info

CAJA er en artist som har markert seg som en spennende og talentfull musiker i den norske musikkscenen.

Med en imponerende liste av prestasjoner og anerkjennelser har CAJA vist seg som en kraft å regne med. Blant hennes bemerkelsesverdige prestasjoner inkluderer opptredener på Klubbøya, deltakelse i Raftoprisen i DNS, og en minneverdig opptreden på VillVillVest som fylte Kvarteret til randen. Hun vant også den ettertraktede VVV-prisen på 25 000 kroner fra SparebankenVest, som er en tydelig anerkjennelse av hennes musikalske talent og potensial.

Hennes musikk har fått stor oppmerksomhet og anerkjennelse fra musikkindustrien og media. Låtene hennes, inkludert "Mac & Cheese" og "Architect," har blitt anbefalt av Urørt og spilt hyppig på radio. Hennes sanger har også funnet veien til Spotify-spillelister som bl.a "New Music Friday Norge og Island," "Fresh Finds Pop," "Indie Highlights," "Tidal Rising," og "New Music Apple."

Nå går CAJA inn i nye musikalske territorier, og musikken hennes tar en ny retning. Hun har byttet ut de store produksjonsbaserte låtene med organiske instrumenter og lyden av hennes barndom. Det som alltid har gjort musikken hennes unik, er fortsatt til stede – store korarrangementer inspirert av Queen og The Beach Boys, spennende akkorder og moduleringer, alt sammen knyttet sammen av hennes klokkeklare stemme og lekne melodilinjer.

Sist oppdatert: 02/22/2024

Kilde: Visit Bergen

Sider du nylig har besøkt