Unknown Component
civid: 5d09e5650d656ad7a7d9abce
name: plugins_common_social_share (widget)

Candlelit Cave, med Døssi, Miss Wednesday & Allegra Alexandra || Hulen

Candlelit Cave, med Døssi, Miss Wednesday & Allegra Alexandra
CC:200/250
ID: 20, 18 med studentbevis
NB! Ved kjøp av studentbillett må du vise til gyldig student ID fra høyere utdanningsinstitusjon i dør.
--------------------------

Døssi
Etter suksessen med albumet love, let go and love again, med hele 10 låter listet på P3, og flere festivalgigs, starter DØSSI et nytt kapittel i høst og på nyåret. De aller heldigste, de som fikk se henne på festivalscener i sommer, har allerede fått en liten smakebit - DØSSI på norsk. På sin egen vakre dialekt.
I løpet av vinteren blir låtene allemannseie, når de første låtene fra hennes første norskspråklige EP, lyser opp i mørketiden. I skrivende stund er hun i studio for å fullføre EPen, samtidig som hun NOK EN GANG er listet på P3, denne gang med comfy sammen med trondheimsartisten St. Niklas. Med sine nydelig tekster og særegne stemme, tar hun lytteren med på en reise til et melankolsk og atmosfærisk univers, med flytende gitarer, drømmende synther og vakre vokalproduksjoner.

Allegra Alexandra
Allegra Alexandra er en sør-afrikansk sanger og låtskriver basert i Bergen. Med en lidenskap for ord, vill natur og høye fjell skriver hun sanger om livets underverker, forvirringer og magi. Hun har skrevet låter siden en svært tidlig alder og opptrer hvor enn hun går. Musikkens hennes vil ta deg med på en reise og holde deg fanget i øyeblikket.
Miss Wednesday
Miss Wednesday & the Rest of the Week består av et sprudlende knippe mennesker som spiller energiske låter innenfor folk-rock og indie. Ikke bare er det full bandbesetning, men i denne festpakken av et band medfølger også en blåserekke. I et lydbilde preget av akustisk gitar finner dette bandet inspirasjonen sin fra Lumineers og George Ezra. Basert på utgitte, og skjulte, energiske, men også melankolske låter, får disse sangene nytt liv når de blir sluppet løs på scenen.

Sist oppdatert: 11/27/2023

Kilde: Visit Bergen

Sider du nylig har besøkt