VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Trøndelag Trøndelag TRONDHEIM

Carina Dahl

  • Bogavegen 10
  • +47 94017581
  • 29. oktober 2020
  •  /  19:00
  •  /  Price 295,-
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Carina Dahl kommer til Dampsaga kulturhus for å holde en herlig akustisk høstkonsert.

Carina Dahl fra Trondheim er ei stå-på jente, energisk og med kronisk godt humør. Beina er godt planta på jorda, selv etter lang fartstid i musikkbransjen hvor hun har skrevet låter både til seg selv og andre artister.

Hun ga ut sitt debutalbum «Hot Child» i 2010 under tiden hun bodde i Stockholm. I 2012 flyttet hun tilbake til Norge hvor hun jevnlig har sluppet musikk siden. Hennes mest strømmede låt er den norske cover-versjonen av «Despacito» som hun fremfører sammen med Adrian Jørgensen. Hun har deltatt i Melodi Grand Prix tre ganger. I 2011 deltok hun med sangen «Guns & boys» skrevet av henne selv, Hanne Sørvaag og Hanna Martorell. Og i 2013 med «Sleepwalking» skrevet av Ben Adams, Søren Pagh og henne selv.

I 2019 leverte hun et forrykende show i Oslo Spektrum med låta ”Hold Me Down”.

Carina briljerer støtt og stadig i flere reality-TV-programmer. For å nevne noen så har hun en andre og tredje plass i to sesonger av Celebrity Masterchef. Og i 2018 kom hun til semifinalen i «71 grader nord Kjendis”. I 2019 vant hun Norges første versjon av Torpet Kjendis, og kjempet seg videre til en 3.plass i «Farmen Kjendis».

Etter å lenge har framført god internasjonal pop på engelsk, føler hun at hun har ”kommet hjem” og fortsetter musikk karrieren med den nærheten og nerven hun traff ved å synge på trøndersk på Despacito i 2018. I 2019 slapp hun også «Du og æ» og sommer-hit’en «Bikikin»

I starten av 2020 kom landeplagen “Få mæ hjæm”, etterfulgt av det som ble omtalt som Corona-låta; nemlig den norske tolkningen av Shallow sammen med Åge Sten Nilsen. Sistnevnte fikk rekord avspillinger på få dager og slo seg opp stort i nyhetsbildet som den store Corona-låta.

Sommeren 2020 kom festlåta “Sirkus”, og deretter Linni Meister & Carinas versjon av DDE´s “Rompa Mi” som de slapp etter å ha hyllet bandet på Allsang på grensen.

  • Last Updated: 08.10.2020
  • Source: Hva skjer kalender
Dates

to. 29. oktober 2020 19:00 20:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Carina Dahl
Your Recently Viewed Pages