Dynamic Variation:
Book
Choose Language
Search & Book
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Bergen

Carte Blanche - While they are floating

Overview

Med utgangspunkt i flyktningers personlige fortellinger tar Carte Blanche for seg individuelle transitthistorier og menneskelige fornemmelser som smak, sanselighet og savn.

Flyktninger blir ofte presentert som menneskemasser som kommer i store grupper. Men for hver enkelt asylsøker er det en personlig reise fylt av egne opplevelser, valg, erfaringer, minner og savn. Selv om reisen foregår i fellesskap med andre, er man også veldig alene – med ansvar for seg selv og sine historier.

Hva tar vi med oss når vi forlater et hjem, og hvordan tar vi vare på det vi har forlatt? Danserne kroppsliggjør historier til flyktninger og prøver å oppdage universelle minner. Med empati og fysisk, tunge, store, seige bevegelser, prøver danserne å skape et felles møtepunkt slik at vi kan sameksistere.

Forestillingen er koreografert av Hooman Sharifi, teatersjef i Carte Blanche – Norges nasjonale kompani for samtidsdans. Han kom selv til Norge som enslig ung asylsøker fra Iran i 1988. Helge Sten (aka Deathprod) står for musikken.

  • Last Updated: 06.10.2017
  • Source: Bergen Reiselivslag
Dates

ons 1. november 2017 20:00

tors 2. november 2017 20:00

fre 3. november 2017 20:00

lør 4. november 2017 20:00

See All
Carte Blanche - While they are floating
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad