Skip to main content
Unknown Component
civid: 5d09e5650d656ad7a7d9abce
name: plugins_common_social_share (widget)

Cas Public: The Monsters

Mer info

Fantastiske Cas Public fra Canada, som for noen sesonger siden gjestet oss med forestillingen «9», er på vei tilbake. Denne gang viser de suksessforestillingen The Monsters.

Monstrene er slike som bebor vår barndoms fantasi, og de mest foruroligende blant dem som gjerne forfølger oss når vi blir eldre. På en mørk scene lyser dansernes kropper og bevegelser mot oss. Omkranset av den stemningsfulle musikken til Montreal-trioen Dear Criminals, vrir The Monsters det kjente til det ukjente, slik at det velkjente blir merkelig og det foruroligende blir trøstende igjen.

Uventede og overraskende elementer kommer til live i dette fascinerende stykket, som utfordrer vår persepsjon og evne til å se hva vi faktisk ser. Bli med inn i Cas Publics unike verden.

Medvirkende:
Koreografi og kunsterisk ledelse: Hélène Blackburn
Musikk: Dear Criminals
Lysdesign: Lucie Bazzo i samarbeid med Hélène Blackburn og Étienne Fournier
Scenografi: Hélène Blackburn og Lucie Bazzo
Kostymedesign: Michael Slack
Animasjon: Marjolaine Leray
Teknisk regi: Emmanuel Landry
Foto: Alex Paillon

Varighet:
Ca. 1 time

Anbefalt alder:
Passer for barn fra 9-årsalder

Arrangør:
Stavanger konserthus

The Monsters er produsert av Cas Public i samarbeid med Lucie Bazzo og l’Agora de la danse med kreative bidrag og kunstneropphold hos Agora de la danse (Montreal, Canada), Royal Opera House (London, United Kingdom), Teatralia (Madrid, Spain) and Théâtre Paul Eluard (Bezons, France). Kompaniet retter en spesiell takk til Alexander Ellison, Cai Glover, Daphnée Laurendeau, Carson McDougall, Danny Morissette og Jaym O’Esso for deres kreative bidrag til The Monsters.

Sist oppdatert: 03/18/2024

Kilde: Region Stavanger

Sider du nylig har besøkt