Skip to main content
Unknown Component
civid: 5d09e5650d656ad7a7d9abce
name: plugins_common_social_share (widget)

Casiokids // BYSCENEN

Mer info
Tid for Casiokids!

Etter en 10 år lang siesta i regnskogen gjør det legendariske bergensbandet en triumferende tilbakekomst til konsertscenen!
Det sylskarpe nye albumet Tid For Hjem slippes høsten 2024 på Jansen Records og følges opp med et utvalg meget etterlengtede klubbkonserter:

Et opphøyd sceneshow med ingredienser som gigantiske dukker, skyggeteater, ulike dyrekostymer og diverse visuelle og musikalske krumspring gjorde Casiokids til et av ytterst få band som klarte å kombinere norske tekster med internasjonal suksess. Nå er de endelig tilbake med rykende fersk ny musikk, og den særegne vestlandske elektropopen låter friskere og mer slagkraftig enn noen gang!

Første smakebit fra det kommende albumet kommer i form av en deilig dobbeltsingel bestående av den uimotståelige og dansbare Brunsniggelen, samt det nærmere 8 minutter lange hypnotiske og euforiske tittelsporet Tid For Hjem.

Selv sier Casiokids om de to låtene:
- Det å velge kun én låt som første singel når vi først har ventet så lenge, føltes rett og slett litt feil. Casiokids hadde for vane å slippe dobbeltsingler på vinyl tidligere, så med tanke på samtiden vi nå lever i, hvor alle vil ha alt med en gang, var det bare på sin plass å slippe minst to låter.

Brunsniggelen slår et slag for den gode, gamle empatien og toleransen. Det at man må tåle at noen er annerledes enn deg, det å kunne gi folk en sjanse uten å forhåndsdømme, og at man ikke trenger være kjip med folk som har det kjipt. Tid For Hjem handler om å innse at det er på tide å gå hjem. En åtte minutters hyllest til festens repetitive gleder og sorger.

Kultfavoritter som Fot I Hose, Verdens Største Land og Finn Bikkjen, kritikerroste album i inn og utland, og over 1000 konserter på festivaler, klubber og bakgårdsfester i hele verden gjorde bandet i sin tid til et globalt undergrunnsfenomen som begeistret publikum med sin euforiske, emosjonelle, perkusjonsinfiserte og høyst dansbare elektropop.

Billetter kommer for salg mandag 15. april!

Meld deg på byscenens nyhetsbrev for tilgang til forsalget 👀
https://app.lily.no/signup/byscenen/

Ordinær: 310,- + avg
Student: 240,- + avg.
Dørene åpner kl. 20.00
Konsertstart kl. 21.00
Stående konsert
Mer info: https://www.byscenen.no/event/Casiokids

Sist oppdatert: 04/11/2024

Kilde: Hva skjer kalender

Sider du nylig har besøkt