Dynamic Variation:
Book
Choose Language
Search & Book
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Oslofjord Halden

CC Cowboys i Kultursalen

Overview

Tigergutt og Harry tar med seg barnehjemmet Johnny Johnny og andre kjente figurer tilbake til Brygga Kultursal i Halden!

 

Rockebandet CC Cowboys holder seg stadig like aktuelle, og er blant de mest profilerte norske artister i radio- og konsertsammenheng.

Siden slutten av 80-tallet har CC Cowboys gitt ut et tosifret antall album, som alle har oppnådd gode omtaler og salgstall.

 

De siste somrene har CC Cowboys spilt en rekke konserter rundt omkring i Norge, og med sin rikholdige diskografi er det nok materiale å ta av. Som Magnus Grønneberg - vokalist - sier det:

- Det er vel snarere et luksusproblem, at vi nesten har for mye å ta av. Selvfølgelig er det noen låter vi føler vi må spille, fordi publikum forventer det. Det er alltid noen som ønsker å høre for eksempel "Tigergutt", og da har vi ikke tenkt å skuffe dem. Når vi drar på turné skal vi underholde publikum og oppfylle ønskene deres, ikke være sære på hva vi spiller. Det kan vi være i studio. Samtidig vil det alltid være store muligheter for at vi legger inn en og annen overraskelse.

 

Info: Dette er en ståkonsert. Det er godt med parkeringsplasser i nærheten. Tog til Halden ankommer stasjonen nesten hver time, ca 15 minutter på hel time.

  • Last Updated: 17.10.2017
  • Source: Halden Turist
Dates

lør 4. november 2017 21:00

See All
CC Cowboys i Kultursalen
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad