Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Haugalandet Haugesund

CC Cowboys // Scandic Maritim

Overview

CC Cowboys har i 28 år vært garantister for norsk rock av ypperste kvalitet. De har oppnådd en rekke utmerkelser, fått tildelt gullog platina troféer, hatt tusenvis av spillejobber og har en imponerende rekke hit låter på samvittigheten. 1. juni er det duket for kvartettens ellevte studioalbum "PERFEKT NORMAL". Et album der de går tilbake til røttene og rendyrker det direkte og dynamiske uttrykket vi kjenner fra konsertene deres. De har spilt inn dette materialet mer eller mindre live i studio, og det kan høres på energien og nerven i både fremførelse og måten opptakene er gjort på. CC Cowboys har på denne platen latt seg inspirere av spontaniteten og råheten fra 60/70 tallets klassiske rock innspillinger, men gjort det med en moderne tilnærming, og resultatet foreligger altså 1. juni.

Flere av låtene har allerede vært sluppet som singler, og både "Hun er havet" og "Det magiske ordet unnskyld" er blitt godt eksponert på norske radiostasjoner. Den 20. april er det duket for enda en smakebit når låten "Jeg vil vite alt" slippes som single. Dette er en låt med et universelt tema, som alle kan kjenne seg igjen i, og det er Grønneberg på sitt aller beste:

Fortell meg om det stedet du kommer i fra, om gatene og vennene og din mor og din far, om ungdomstid og opprør og den første kjærlighet, var det ved første blikk eller en du kjente fra før, jeg vil vite alt.

CC Cowboys blir å treffe på mindre og mer intime scener høsten 2018, da de reiser på klubbturnè

i oktober og november. 27.oktober kommer de altså på besøk til Haugesund og Scandic Maritim Hall.

Restriksjoner
18.års aldersgrense

Ansvarsfraskrivelse
Billetter refunderes kun ved avlysning.

  • Last Updated: 11.05.2018
  • Source: Destinasjon Haugesund & Haugalandet
Dates

lø. 27. oktober 2018 kl. 02:00 21:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
CC Cowboys // Scandic Maritim
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad