Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway

Chambre Noire

Overview

Figurfestspillene i Tønsbergs åpningsforestilling!

Forestillingen bygger på Sara Stridsbergs roman om Valerie Solanas, kvinnen som forsøkte å drepe Andy Warhol. I likhet med romanen, er den et rått, eksplosivt og ømt portrett av en ekstrem feminist og prostituert, forfatter og forsker, kjent for sitt radikale manifest S.C.U.M. Gjennom en iscenesettelse av Solanas dødsleie, hvor hun hjemsøkes av personer og hendelser fra sitt liv, vil en absurd kabaret ta form; et rasende, uberegnelig, utemt dyr av en forestilling; farlig forførende med paljettglitrende galgenhumor.

Den norske figurteaterkunstneren Yngvild Aspelid turnerer mye i Norge, og Chambre Noire er hennes store gjennombruddsforestilling. Yngvild regnes nå som en av de store stjernene innen figurteater på verdensbasis. Teatret har sin base i Frankrike og forestillingen går 10 ganger på Le Montfort Theatre i Paris i desember. 

 

Perkusjonisten Ane Marthe Sørlien Holen følger forestillingen tett med sin musikk. Forestillingen er støttet av Norsk Kulturfond.

Les mer om forestillingen på Nøtterøy Kulturhus.

Se fullt program for Figurfestspillene på www.figurfestspillene.no.

 

  • Last Updated: 06.01.2020
  • Source: Visit Sandefjord
Dates

fr. 24. januar 2020 20:00 22:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Chambre Noire
Your Recently Viewed Pages