Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Stavanger

Chckpoint: Sublime Eyes + Psykopath

  • Lars Hertervigs gate 5, Stavanger
  • +47 51532245
  • 30. august 2019
  •  /  22:30
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Sublime Eyes er tilbake i tungrockens sfære med sitt tredje album: CORROCEAN. Fra det regntunge Stavanger sørvest i Norge har det melodiøse thrash-/death metal-bandet Sublime Eyes stadig beveget seg mot større scener og et større publikum.

Sublime Eyes er tilbake i tungrockens sfære med sitt tredje album: CORROCEAN.

Fra det regntunge Stavanger sørvest i Norge har det melodiøse thrash-/death metal-bandet Sublime Eyes stadig beveget seg mot større scener og et større publikum. De har delt plakat med noen av metalens større aktører - og uansett hvor Sublime Eyes spiller forlater publikum konserten svette, med trøtte nakker og en vitamininnsprøytning man knapt har sett maken til.

Brutalitet • Groove • Melodi

NÅ ER DE TILBAKE MED NY MUSIKK – DETTE ER SUBLIME EYES PÅ HØYOKTAN

Mer av det brutale, mer melodi, mer groove, og mer energi. Sounden er mer episk og mektig enn tidligere, der Sublime Eyes har tatt det beste fra de første utgivelsene og injisert inn ny inspirasjon, som skal få metal-publikummet til å dirre helt opp til de utstrakte metal-hornene.

Albumet er spilt inn på flere lokasjoner, mikset & mastret av verdenskjente Lasse Lammert - og musikken selv er et resultat av samtlige medlemmers ideer om hvordan Sublime Eyes skal være.

Bandet har nå slått seg sammen med det norske plateselskapet Rob Mules Recordss fra Tromsø, og er klare for nye erobringer med deres musikk!

Bli med på en aften med knusende metal på menyen. Det kommer til å bli spilt både nye og gamle slagere. La oss legge Checkpoint Charlie i ruiner nok en gang!

Med oss denne kvelden har vi Psykopath som er et ungt thrash metal-band fra Bergen. Bandet spiller rask, aggressiv musikk inspirert av blant annet Exodus, Slayer, Megadeth, Havok, og Testament. Psykopath ivaretar thrash-sjangeren i dagens musikkscene samtidig som de setter sitt eget preg over den. Med Ivan André Nygaard Taule på vokal, Johannes Gade Glesner Andreassen og Viljar Brunvoll på gitar, Kristian Brynjulfsen på bass, og Mats Hovden på trommer leverer Psykopath et intenst live-show, og har opparbeidet seg et godt rykte i undergrunnsscenen i Bergen.

  • Last Updated: 04.07.2019
  • Source: Region Stavanger
Dates

fr. 30. august 2019 22:30

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Chckpoint: Sublime Eyes + Psykopath
Your Recently Viewed Pages