Skip to main content
Unknown Component
civid: 5d09e5650d656ad7a7d9abce
name: plugins_common_social_share (widget)

Chef’s Table 2.0

Kjøp billetter her
Et unikt samarbeid mellom Christopher og Henrik

Kun to kvelder! 30. april og 1. mai


Vi samler drømmelaget igjen! I månedshiftet tilbyr vi en unik mulighet til å oppleve det beste av Christopher Davidsens verdenskjente kokkekunst, paret med Henrik Dahl Jahnsens utsøkte vinutvalg.


Chef’s Table 2.0
Onsdag 30. april og torsdag 1. mai, kl. 19 


Sitt tett på det som skjer i Tollbuas private dining-rom, Chef’s Kitchen. Dette blir en gourmetkveld med råvarer av aller høyeste kvalitet, og en gjenvisitt til noen av rettene som har gitt duoen stor suksess de siste årene.


Dette blir to kveld som garantert vil skreve seg inn i historien som høydepunkter i Trondheims gastronomi. Dette vil du ikke gå glipp av!


Menu Chef’s Table 2.0
30. April – 2. mai

Snacks
Kongekrabbe, fennikel og verbena
Råreke, nam plah og koriander
Taittinger Comtes du Champagne 2013

Hamachi
Tomat, stikkelsbær og jalapeño
Egon Müller Riesling QBA Scharzhof 2022

«Pinnebrød»
Smør, løyrom og grillet sitron
Krug Grande Cuvée 172ème Édition

Egg fra Galåvolden gård
Grønn asparges, ramsløk og morkel
Chateau Couhins Lurton Blanc 2018

Stekte Kamskjell
Tindved, shitake og nyr
Ken Forrester The FMC 2023

Grillet sjøkreps
Eple, hylleblomst og togarashi
Aori Muscat of Spina 2023

Piggvar «sandwich»
Vin jaune, kylling fett  og hvit asparges
Remi Jobard Meursault les Narvaux 2020

Lam
Yoghurt, pasilla chili og hvitløk
Williams Selyem BA lot 56 – The Legend 2023

Creme caramell
Kvede, vanilje og økologisk fløte
Manincor Le Petit 2019


Onsdag 30. april
Torsdag 1. mai 
Kl. 19.00

6.950,- per person


Booking via booking@tollbua-trondheim.no / tel: +47 96004070

Billetter

Sist oppdatert: 04/10/2025

Kilde: Hva skjer kalender

Chef’s Table 2.0

Billetter

Sider du nylig har besøkt