Chef’s Table 2.0
Kun to kvelder! 30. april og 1. mai
Vi samler drømmelaget igjen! I månedshiftet tilbyr vi en unik mulighet til å oppleve det beste av Christopher Davidsens verdenskjente kokkekunst, paret med Henrik Dahl Jahnsens utsøkte vinutvalg.
Chef’s Table 2.0
Onsdag 30. april og torsdag 1. mai, kl. 19
Sitt tett på det som skjer i Tollbuas private dining-rom, Chef’s Kitchen. Dette blir en gourmetkveld med råvarer av aller høyeste kvalitet, og en gjenvisitt til noen av rettene som har gitt duoen stor suksess de siste årene.
Dette blir to kveld som garantert vil skreve seg inn i historien som høydepunkter i Trondheims gastronomi. Dette vil du ikke gå glipp av!
Menu Chef’s Table 2.0
30. April – 2. mai
Snacks
Kongekrabbe, fennikel og verbena
Råreke, nam plah og koriander
Taittinger Comtes du Champagne 2013
Hamachi
Tomat, stikkelsbær og jalapeño
Egon Müller Riesling QBA Scharzhof 2022
«Pinnebrød»
Smør, løyrom og grillet sitron
Krug Grande Cuvée 172ème Édition
Egg fra Galåvolden gård
Grønn asparges, ramsløk og morkel
Chateau Couhins Lurton Blanc 2018
Stekte Kamskjell
Tindved, shitake og nyr
Ken Forrester The FMC 2023
Grillet sjøkreps
Eple, hylleblomst og togarashi
Aori Muscat of Spina 2023
Piggvar «sandwich»
Vin jaune, kylling fett og hvit asparges
Remi Jobard Meursault les Narvaux 2020
Lam
Yoghurt, pasilla chili og hvitløk
Williams Selyem BA lot 56 – The Legend 2023
Creme caramell
Kvede, vanilje og økologisk fløte
Manincor Le Petit 2019
Onsdag 30. april
Torsdag 1. mai
Kl. 19.00
6.950,- per person
Booking via booking@tollbua-trondheim.no / tel: +47 96004070
Sist oppdatert: 04/10/2025
Kilde: Hva skjer kalender
Chef’s Table 2.0