Skip to main content
Unknown Component
civid: 5d09e5650d656ad7a7d9abce
name: plugins_common_social_share (widget)

Chicago - A.P.P.L.A.U.S.

Mens vi venter på julen, kan vi glede oss til neste års A.P.P.L.A.U.S - oppsetning
CHICAGO.
Sikre deg årets julegave med early bird.
Premiere lørdag 16. mars 2024 på Moss Kulturhus Parkteatret.
Etter årets publikumssuksess «Grease» er det stor stas for A.P.P.L.A.U.S å presentere forestillingen «CHICAGO» neste år.
CHICAGO er faktisk den lengstlevende musikalen på Broadway (premiere i 1975) og den har vunnet en rekke priser. CHICAGO ble også filmatisert i 2002 hvor den fikk hele seks Oscar Awards.
CHICAGO kaster oss tilbake til 20-tallet og er en fengslende historie om grådighet, mord og showbiz. Sammen med et nimanns live-orkester under ledelse av kapellmester Ellen Marie Carlsen lover vi fantastisk musikk og flotte prestasjoner av teater, sang og dans av våre dyktige ungdomsskuespillere.
Roxie Hart drømmer om å bli en berømt varietéartist og har derfor et forhold med Fred Casely, som lover å hjelpe henne med å bli en stjerne. Men når det viser seg at han har løyet for henne, dreper hun ham og havner i fengsel. Der oppdager at hennes store idol Velma Kelly ikke er så vennlig som hun trodde. Forsvarsadvokaten Billy Flynn hjelper Roxie med å komme ut av fengselet og takket være ham blir hun den store stjernen hun drømte om.
Men erkefienden Velma Kelly nekter å gi opp uten kamp.

A.P.P.L.A.U.S. er kulturskolens musikkteatertilbud for ungdom fra 15 til 20 år. Aktørene blir plukket ut via audition og A.P.P.L.A.U.S. har vist seg gjennom mange år å være en "talentfabrikk".
I 2011 ble A.P.P.L.A.U.S. tildelt Christian Frederik-prisen og flere av aktørene har vunnet ulike priser opp gjennom årene gruppen har eksistert. I 2020 ble A.P.P.L.A.U.S. tildelt Mossianaprisen for sitt bidrag til å sette Moss på kartet, styrke byens prestisje utad, og ikke minst øke bevisstheten om at Moss er et godt sted å bo.
I mer enn 20 år har talentfulle ungdommer fra kulturskolens musikkteatergruppe gitt oss fantastiske musikaloppsetninger til stående applaus og strålende anmeldelser. Nå er de arbeidsomme, positive, produktive, livlige og aktive ungdomsskuespillerne igjen klare til å gi deg nye musikalopplevelser. Velkommen!
Vi storgleder oss til premiere på CHICAGO 16. mars 2024.
Som alltid er det profesjonelle rammer rundt de i år 24 fantastiske ungdommene som vi ser blomstrer på scenen. I år har vi Kjærand Moe på regi, Sanna Bjerketvedt på koreografi, Gudrun Lorentzen innstuderer sang og Ellen Marie Carlsen er vår kapellmester.
Dette er med på bidra til det profesjonelle nivået A.P.P.L.A.U.S. holder.

Sist oppdatert: 02/28/2024

Kilde: VisitMOSS AS

Sider du nylig har besøkt