Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Oslofjord Færder

Chopin i ord og toner

Overview

Klaverkonsert med den polske mesterpianisten Greg Niemczuk, en av Polens fremste yngre pianister (f.1985) Han gikk ut fra musikkakademiet i Katowice med høyeste utmerkelse, og har spilt med flere av verdens fremste symfoniorkestre. 

 

I 2010 vant han 1. pris i den prestisjetunge nasjonale Chopin-konkurransen i Warszawa og han blir nå betraktet som en av verdens fremste Chopin-tolkere. I januar 2013 vant han Carnegie Halls debutantpris i skarp konkurranse med mange av verdens fremste instrumentalister. Høsten 2016 vant han publikums-prisen under Busan Maru International Music Festival i Sør-Korea.

Konserten i Nøtterøy kulturhus har fått tittelen "Chopin i ord og toner". Greg Niemczuk vil under konserten gi til beste et program bestående av de mest virtuose, de vakreste og de mest kjente valsene, masurkaene, nokturnene, etydene og polonesene av Frédéric Chopin. Det krevende programmet viser Greg Niemczuks virtuositet og hans evne til å formidle hvert enkelt musikkstykkes særegenhet og følelsesmessige dybde.

 

I tillegg til å være en eminent pianist er han også en unik pedagog og kåsør, og holder årlige mesterklasser ved Universitetet i Kristiansand og ved Norges Musikkhøgskole.
 

 

Mer informasjon og billetter på Nøtterøy Kulturhus.

  • Last Updated: 28.10.2019
  • Source: Visit Sandefjord
Dates

sø. 9. februar 2020 18:00 20:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Chopin i ord og toner
Your Recently Viewed Pages