Skip to main content
Unknown Component
civid: 5d09e5650d656ad7a7d9abce
name: plugins_common_social_share (widget)

Chris Abolade // Storsalen

Mer info

Chris Abolade sitt debut-album "Alle Hater Chris" er endelig ute! Chris Abolade skal som semesterets første fredags-konsert løfte taket i Storsalen på Samfundet 16.august. Dette vil du ikke gå glipp av!

Billetter ute NÅ: https://bit.ly/4aV1Om0

--

På nyåret vil mitt debut-album «Alle Hater Chris» se verdens lys. Jeg har aldri gledet meg, og samtidig gruet meg så mye til å vise ny musikk. Jeg har pustet og åndet dette de siste 3 årene. Dette prosjektet er et lite fuck you til demonene som har prøvd å rive meg ned.

Jeg gleder meg til å vise vennene mine, familien min og ikke minst fansen min hva jeg har skapt med mitt crew. Føler meg frelst og heldig. Å stå på denne scenen, under denne turneen kommer jeg til å huske for resten av livet mitt. Jeg håper å se deg der. Så mange som mulig. Dele musikken jeg blør for. Gråter for og elsker. Sammen med dere. Jeg vil la dere føle det jeg føler, jeg vil la dere vite at dere ikke er alene. Vi er sammen. Sammen på denne rare planeten vi bor på.

Jeg vil invitere dere til et selskap, et show, en sermoni. La oss gifte oss sammen. Gjennom natten. Vil du gifte deg med meg..

--

Aldersgrense: 18 (student) og 20 (ikke-student)
Billetter og mer info: https://bit.ly/4aV1Om0

Sist oppdatert: 05/15/2024

Kilde: Hva skjer kalender

Sider du nylig har besøkt