Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Vestland BERGEN

Chris Holsten, Trygve Skaug og Frida Ånnevik

Overview

Chris Holsten har allerede tatt Norge og Bergen med storm med sine smittende poplåter og sin karismatiske personlighet både på og av scenen. Artisten har på sin siste turné spilt for to fullsatte USF Verftet og nå skal Bergenspublikumet få muligheten til å høre det populære multitalentet og hans fenomenale band på en enda større scene. Den 11. august inntar han Plenen på Bergenhus Festning.
Han har invitert med seg Frida Ånnevik som han mottok Spellemannprisen 2020 sammen med for Årets låt med «Hvis Verden», samt visesanger og poet Trygve Skaug. Dette blir en helaften med noe av det beste Norge har å by på av norskspråklig musikk.

CHRIS HOLSTEN
Det er på scenen multitalentet Chris Holsten trives aller best. De siste årene har han virkelig fått vist det norske folk hvilken fenomenal liveartist og formidler han er med utsolgte turneer og utallige TV-opptredener. Den spilleglade artisten og det trofaste bandet er klare for å fortsette festen i 2022.

Etter å ha sunget utelukkende på engelsk tidligere har Chris Holsten det siste året toppet lister og erobret det norske publikummet med sine norskspråklige låter.
Låter som «Hvis verden», «Bare når det regner» og «Smilet i ditt eget speil» har herjet listene gjennom året. Nå er albumet «Bak en fasade» ute i sin helhet og Chris er klar for en fullspekket festivalsommer med sitt forrykende sceneshow.

FRIDA ÅNNEVIK
Høsten 2020 feiret Frida Ånnevik 10 år som artist, utøvende musiker og låtskriver. Det er blitt fem egne plater, mange konserter, fine samarbeid og uventede svinger. Jubileet ble kronet med en digital konsert av førsteplata «Synlige hjerteslag» på Frida sin hjemmebane.

Gjennom pandemiens år i 2020 og 2021 har Frida & hennes musikere turnert landet rundt på scener ute og inne, festivaler, tre-fire Rockefeller-konserter, Sentrum Scene, og mye mer.

Da alt ble snudd litt på hodet med hjemmekontor i 2020, fant Frida sammen med kollega Chris Holsten og de laget en norsk versjon av verdenshiten «If The World Was Ending» (JP Saxe / Julia Michaels). På norsk ble den «Hvis Verden» og teksten traff en dyp nerve hos publikum i alle aldre der vi satt land og strand rundt med hjemmeundervisning, hjemmekontor, uten klemmer, lite sosial omgang og følte at verden raste litt sammen. Låten er hittil strømmet mer enn 19 millioner ganger og i februar ble «Hvis verden» kåret til Årets låt på Spellemannprisen 2020.

Etter mange konserter gjennom de siste 2 årene spiller Frida i 2022 kun et knippe utvalgte festivaler landet rundt i sommer. Hun og bandet tar publikum med inn i en verden med sterk musikalsk nerve, og fremfører låter fra Fridas utgivelser.

TRYGVE SKAUG
Trygve Skaug er en av de mestselgende artistene og poetene i Norge. Musikken hans har siden 2010 ligget over 350 uker på NRK P1 A-, B-, og C-lister, har mottatt flere gullplater og nominasjon til Spellemannsprisen. Han har spilt konserter landet rundt og på alt fra de minste stedene, til Oslo Spektrum høsten 2021. Han var også å se i «Hver gang vi møtes» i 2021.

I februar i år kom Trygve Skaug med albumet” Sanger du skal få når vi er vektløse”. De gode ordene og anmeldelsene har ikke latt vente på seg.

Dagbladet: "Poeten, vokalisten og musikeren Trygve Skaug har aldri vært bedre" (Terningkast 6)

Tekst: BergenLive.no

  • Last Updated: 23.05.2022
  • Source: Visit Bergen
Dates

to. 11. august 2022 19:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Chris Holsten, Trygve Skaug og Frida Ånnevik
Your Recently Viewed Pages