Skip to main content
Unknown Component
civid: 5d09e5650d656ad7a7d9abce
name: plugins_common_social_share (widget)

Christel Alsos 2024 // Olavshallen

Mer info
Julekonsertene til Christel Alsos har over de siste tiårene blitt en tradisjon . Ikke bare for publikum, men også for artisten selv, som i 2023 feiret ti år siden albumet «I den kalde vinter » kom ut med å slippe noen nye jule låter. Christel Alsos forteller at hun føler seg utrolig heldig som får komme tilbake til denne musikken hvert år. Musikken som på mange måter har blitt tradisjon for Fauskeværingen, en del av egen julefeiring.

« Julekonserter er så unike med hvordan man samles mye bredere enn ellers i året, det er flere generasjoner, og det er flere som kanskje er utenfor min vanlige lytterskare som kommer på julekonsert.»

Julemusikken og julekonsertene gir Christel motivasjon . Det å føle at hun bidrar med en liten luke inn i en trygg og varm verden, som bare finnes akkurat under konserten eller når man lytter til musikken og hengir seg til det litt spesielle og magiske som bidrar til den det udefinerbare julestemningen.

«Jeg trenger ikke tro på julenissen for å tro på at julen har en egen stemning og at den for de fleste er en tid som fylles av gode minner, samhold og håp. Håp om en fin tid med dem du er glad i. Håp for det nye året, for fremtiden. Håp for både sin verden og hele verden.»

Med seg på scenen har hun Andreas Bye, Marius Graff, Jo Berger Myhre, Voldsdal Sørensen og Andreas Löwe.

Og denne eminente gjengen er klare for å gi publikum julestemning igjen også i 2024

Ekstern arrangør: United Stage Norway AS

Sist oppdatert: 12/21/2023

Kilde: Hva skjer kalender

Sider du nylig har besøkt