Dynamic Variation:
Book
Choose Language
Search & Book
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Oslofjord Asker

Christel Alsos

Overview

Christel Alsos

Den store stemmen fra nord.

Dato og tid

Torsdag 27. september kl. 19.30

Alder

Passer for alle

Sted

Teatersalen, Asker kulturhus

 

Christel Alsos er kjent som den store stemmen fra nord.

I 2016 feiret hun 10-årsjubileum som artist, og slapp samme år sitt 5. studioalbum til strålende kritikker.

Til vinteren er hun høyaktuell med ny musikk og deltakelse i TV-suksessen ’Hver gang vi møtes’. Den 27. september kommer hun til Asker kulturhus for å levere splitter nytt materiale, favorittene fra ’Hver gang vi møtes’, og ikke minst et håndplukket utvalg låter fra sin etter hvert bredt omfavnende katalog.

Gjennom årene har Alsos briljert som artist og levert perle etter perle av låter, deriblant «Milestone», «Finding Gold» og «Come On». Alsos’ katalog består av gjemte skatter, drømmende poplåter og fantastiske singler. Hun har turnert over hele landet med konsertrekken i «At That Time Of The Night Tour» i 2017, hvor hun fylte saler fra nord til sør.

Christel Alsos er en av våre mest folkekjære artister i juletiden, og har svøpt over folket med sin glitrende singel ’Desember’, som har vært både A-listet på P1 og fremført regelmessig under Kurt Nilsen og Christel Alsos sin felles juleturné, hvor de har fremført for nærmere 50 000 mennesker hvert år, de siste fem årene.

Alsos er også en av få Spellemannsnominerte artister, hvor hun har vært nominert fire ganger. Dette blir en konsert man ikke vil gå glipp av.

Teatersalen – nummererte sitteplasser

Torsdag 27. september klokken 19.30

 

  • Last Updated: 24.02.2018
  • Source: Akershus Reiselivsråd
Dates

tors 27. september 2018 19:30

See All
Christel Alsos
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad