VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Rogaland STAVANGER

Christel Alsos

Overview

Julekonserter har blitt en tradisjon for Christel Alsos etter utgivelsen av det kritikerroste julealbumet «I den kalde vinter» i 2013. En varm, inderlig og vakker juleplate.

I 2017 slapp Alsos den egenskrevene julelåten «Desember». Hennes første utgivelse på norsk. Låten handler om å komme hjem til noe eller noen du holder kjært, ett tema som personlig står sentralt i livet til den unge kvinnen bak den store stemmen fra nord.

«For meg har det å gjøre julekonserter hele tiden vært forbundet med å føle seg litt mer hudløs enn ellers i året. Julen forsterker og forstørrer livene våre. Likevel er det ingen tvil om at årets turné vil bli ekstra spesiell og jeg er utrolig glad for at vi får mulighet til å gjennomføre disse konsertene. Det tror jeg vi alle trenger nå, å samles rundt våre felles historier og tradisjoner.»

I 2020 er vi blant fem byer som får besøk av Christel Alsos og hennes knippe håndplukkede musikere i desember.

Med seg på scenen har hun slagverker Andreas Bye, gitarist Marius Graff, Jo Berger Myhre som bassist, fiolinist Lise Voldsdal Sørensen og pianist Andreas Löwe.

Velkommen!

VARIGHET
1 time og 15 minutter, uten pause.

Nummererte plasser og bestilling/servering rett på bordet
Til denne konserten selges kun nummererte sitteplasser, rundt bord. Gjester som ønsker servering, kan bestille og betale direkte fra bordet, ved hjelp av QR-kode.

Det skal være trygt å besøke oss
Vi gjør det vi kan for at det skal være trygt å besøke oss, og alle arrangement gjennomføres i henhold til nasjonale myndigheters pålegg om smittebegrensende tiltak. Vi har blant annet redusert antall tilgjengelige billetter, slik at vi kan ha god plass og overholde regelen om 1-meters avstand. Vi ber alle våre gjester om å følge hygienerådene fra Folkehelseinstituttet. Les mer om hvordan Covid-19 påvirker virksomheten vår her. 

ARRANGØR
Stavanger konserthus

  • Last Updated: 28.11.2020
  • Source: Region Stavanger
Dates

sø. 13. desember 2020 17:00 18:15

sø. 13. desember 2020 20:00 21:15

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Christel Alsos
Your Recently Viewed Pages