Unknown Component
civid: 5d09e5650d656ad7a7d9abce
name: plugins_common_social_share (widget)

Christmas at the Movies - Dragefjellets Musikkorps

Bli med på en magisk musikalsk reise gjennom julefilmens fantastiske verden!

Dragen inviterer deg til en uforglemmelig kveld med "Christmas at the Movies" - en spektakulær konsert som hyller de mest elskede julefilmene gjennom tidene!

På denne enestående konserten vil du oppleve den hjertevarme og gleden som kun julefilmer kan bringe, gjennom en fortryllende musikalsk fremføring av ikonisk filmmusikk fra klassikere som "Hjemme Alene", "The Polar Express", "Love Actually", "Grinchen", og mange flere!

La deg forføre av de fengende tonene som tar deg tilbake til øyeblikkene som har formet våre juletradisjoner. Fra de eventyrlige melodiene som får deg til å drømme deg bort til snøkledde landskap, til de rørende og inspirerende stykkene som fyller hjertet ditt med varme og glede.

Dette er ikke bare en konsert - det er en opplevelse som vil få deg til å omfavne julestemningen som aldri før! Ta med familie og venner for å dele denne spesielle kvelden fylt med musikk, magi og minner.

Billettene til "Christmas at the Movies" forsvinner raskt! Sikre deg din plass for denne enestående konsertopplevelsen og bli med oss på en uforglemmelig reise gjennom julefilmens musikalske magi.

Kjøp billetter nå og vær med på å skape uforglemmelige juleminner sammen med Dragen!

Solist: Heidi Lambach
Dirigent: Tormod Flaten

Sist oppdatert: 12/08/2023

Kilde: Visit Bergen

Sider du nylig har besøkt