Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Grenland Skien

Christmas with Nordic Tenors

  • Lundegata 6, Ibsenhuset, Skien
  • +47 35905490
  • 20. desember 2018
  •  /  19:00
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Gruppa Nordic Tenors gjester igjen Ibsenhuset i førjulstiden. Gjennom flere år har de sjarmert et stort publikum – vi gleder oss til nok et gjenhør til julekonserten som nå har blitt en tradisjon for mange! Nordic Tenors er også kjent for sine vakre julekonserter, og reiser i førjulstiden hvert år rundt i hele landet med humor, varme og høytid i Christmas with Nordic Tenors. Gruppen har også gitt ut en rekke CD-er.

Julerepertoar med varme og humor
Nordic Tenors gir deg en vakker og underholdende julekonsert som garantert vil sette deg i den gode julestemningen. Med sine unike stemmer, skaper de tre tenorene en førjulsstund utenom det vanlige. Sammen med sin eminente pianist Øystein Lund Olafsen, byr Nordic Tenors på en opplevelse fylt med varm humor og et julerepertoar bygget på høytid og tradisjon.

Om Nordic Tenors
Nordic Tenors kombinerer utsøkt kunstnerisk kvalitet med humor, dans og musikalske overraskelser.
Gruppen består av tenorene Sveinung Hølmebakk, Jan-Tore Saltnes og Roald Haarr.
I 2005 hadde gruppen première på sitt første show Bella Notte, og året etter fikk de Komiprisen som «Årets nykommer». Etter dette har de blant mye annet vært kongelige toastmastere for HMK Harald og de åpnet den nye operaen i Bjørvika. Gruppen hadde 2009 premiere på Nytt Show i Bergen. I 2010 ble de nominert til Komiprisen for «Årets nummer», og to år senere kom deres tredje forestilling An Evening with Nordic Tenors. Sommeren 2016 hadde forestilling Nordic Tenors – Con Amore premiere på Klubben i Tønsberg.

Konserten varer 1 time og 25 minutter, ingen pause.
Priser Ordinær: 500,-

  • Last Updated: 02.11.2018
  • Source: VisitGrenland AS
Dates

to. 20. desember 2018 19:00 20:30

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Christmas with Nordic Tenors
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad