VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Trøndelag Trøndelag TRONDHEIM

Cirque Du Soleil - Corteo (lørdag kveld)

  • Klostergata 90 Trondheim 7030
  • +47 98450572
  • 19. september 2020
  •  /  20:00
  •  /  Price 770,-
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Verdensstjernene i Cirque du Soleil har i årevis trollbundet publikum over hele verden med sine storslåtte og halsbrekkende show. I dag ble det klart at akrobatkunstnerne gjester Norge med den kritikerroste og populære forestillingen CORTEO i 2020.

Corteo er beskrevet som en helt unik produksjon innen sirkuskunst, regissert av Daniele Finzi Pasca. Showet hadde premiere i Montreal i april 2005 og har siden den gang blitt sett av imponerende 9 millioner mennesker. Med enorm global interesse og etterspørsel har Cirque du Soleil fremført forestillingen i 20 land og hele 4 kontinenter. I 2018 ble forestillingen utvidet og videreutviklet for større arenashow.

Corteo, som betyr kortesje på italiensk, er en forestilling hvor historien ses gjennom en klovns øyne. Handlingen går ut på at klovnen forestiller seg sin egen begravelse, som finner sted i et karneval med engler som overvåker alt som skjer. Showet kombinerer lidenskapen til skuespillerne med kraften til akrobatene, og tar publikum inn i en teaterverden som er både komisk og spontan, samtidig som den bærer preg av mystikk.

Forestillingen blander det humoristiske med det tragiske, og perfeksjon med sjarmen av det uperfekte. På den måten fremheves både klovnens styrke og skjørhet på samme tid, og illustrerer den delen av menneske som er i oss alle.
Musikken er leken og lyrisk, og bærer Corteo gjennom en feiring av det magiske.

Konseptet og den unike scenebruken bringer publikum inn i en atmosfære som man aldri har sett tidligere i Cirque du Soleils forestillinger.

  • Last Updated: 14.01.2020
  • Source: Hva skjer kalender
Dates

lø. 19. september 2020 20:00 23:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Cirque Du Soleil - Corteo (lørdag kveld)
Your Recently Viewed Pages