Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Romerike Lørenskog

Claudia Scott

Overview

Claudia Scott har hatt et fantastisk Jubileumsåri 2018, hvor hun har markert 25 år som soloartist, og besøkt store deler av landet enten med fullt band, eller duo.
I vinter var hun en av artistene i det populære programmet «Hver gang Vi Møtes», noe som medvirket til at fler fikk øynene opp for denne fantastiske artisten.

Pressen referere til Scott som ”Rockens Førstedame”, eller ”Norges Americanadronning”. Hun har fått svært gode tilbakemeldinger både for konsertene og sine album.
Claudia Scott er en av de mest betydningsfulle artister vi har i Norge innenfor genrene rootsrock og country, og har gjort seg bemerket internasjonalt både som soloartist, multi-instrumentalist og låtskriver. Som musiker og låtskriver får Claudia vist sine mange talentfulle sider. Hun er en uredd artist som har våget å gå sine egne veier i søken etter en egen musikalsk identitet. Hun har en rekke kritikerroste album bak seg, med nå 2 Spellemann-priser, og en rekke nominasjoner. Hun har mottatt tre prestisjetunge låtskriverpriser i USA, i tillegg til å være en ettertraktet musiker for en rekke store artister.

I fjor gav hun ut en spesialutgave i vinyl fra hennes første soloalbum «Flowers & Thorns», og i år slapp hun musikkvideo av singelen « A picture of my Dad and I» fra hennes siste album
«Let The Ribbons Fly». Claudia Scott ligger ikke på latsiden, og i høst jobber hun igjen med nye låter som vil presenteres for publikum på turné vinter 2019.
Det er på veien Claudia Scott trives best, og etter å ha slitt landeveien med bl.a. Danske Poul Krebs og vår egen Henning Kvitnes, har hun de siste årene fokusert på eget band.

Med seg på scenen har hun stjernelaget:
Jørun Bøgeberg: vokal, bass, el-dola
Olaf Olsen: vokal, trommer
Olav Torgeir Kopsland: vokal, gitarer, steel-gitar
Kenneth Bjørdal: Hammond, tangenter
Hun selv trakterer diverse gitarer, harmonica, mandolin

  • Last Updated: 06.02.2019
  • Source: Akershus Reiselivsråd
Dates

lø. 2. mars 2019 20:00 21:30

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Claudia Scott
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad