VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Rogaland KARMØY

Claudia Scott

  • Cafe MM Kopervik, Havnegata 4, Kopervik
  • +47 45952496
  • 19. desember 2020
  •  /  15:00
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

CLAUDIA SCOTT – Restless Souls

Claudia Scott har hatt det travelt på både det kreative planet og livefronten siden Comeback i 2014 med Follow The Lines.

Medvirkning i det populære programmet «Hver gang Vi Møtes», gjorde også til at flere fikk øynene opp for denne fantastiske artisten.

De siste årene har hun erfart tap av flere nære og kjære, noe som gir rom for refleksjoner og inspirasjon til nye låter.
2019 slapp Claudia Scott sitt 8 soloalbum RESTLESS SOULS og albumet har fått veldig bra anmeldelser.
I år skulle hun ut å promotere sitt nye album med band, men Covid 19 har satt en stopper for det. Isteden reiser hun ut solo og akustisk noe som har blitt satt stor pris på av publikum.

Claudia Scott er en av våre mest produktive låtskrivere. I tillegg til å skrive låter til eget bruk, har hun også bidratt på låtskriversiden til flere artister. Det oser kvalitet over Claudia Scott`s som låtskriver.

Konsertene byr på et utvalg av låtene på hennes nyeste album og et utvalg av egne favoritter gjennom karrieren.

Claudia kommer fra sterke røtter innen genren Country, og har utviklet en egen stil innenfor sjangeren og lener seg nok mer mot Countryrock, eller Americana som noen vil kalle det.
Pressen refererer til Scott som "Rockens Førstedame", eller "Norges Americanadronning". Hun har fått svært gode tilbakemeldinger både for konsertene og album. Se anmeldelse fra The Wilhelmsens

Som musiker og låtskriver får Claudia vist sine mange talentfulle sider. Hun er en uredd artist som har våget å gå sine egne veier i søken etter en egen musikalsk identitet.

Hun har en rekke kritikerroste album bak seg, med nå 2 Spellemann-priser, og en rekke nominasjoner. Hun har også mottatt tre prestisjetunge låtskriverpriser i USA.
Flere av låtene har blitt til musikkvideo, sjekk ut « A picture of my Dad and I» fra albumet «Let The Ribbons Fly», og Restless Souls. Klikk på link for å se

Det er på veien Claudia Scott trives best, og hun mestrer å bergta publikum enten hun er helt alene med gitaren, som duo eller med fullt band.

  • Last Updated: 06.10.2020
  • Source: Destinasjon Haugesund & Haugalandet
Dates

lø. 19. desember 2020 15:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Claudia Scott
Your Recently Viewed Pages