Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Vestland BERGEN

Clothing Swap + Repair Café / MASCULINE WEAR AND PLUS SIZES ONLY!

Overview

Velkommen til Bergen's største klesbytte arrangement! Vi mener at bærekraftig mote er for alle, også for de som bruker større størrelser (XL og oppover) eller det som typisk anses/selges som herreklær. På bruktmarkedet samt våre tidligere arrangementer har vi lagt merke til at disse klærne kan være vanskeligere å finne. Dette er grunnen til at vi bestemte oss for å slå oss sammen med Drastic Social og organisere et arrangement spesielt dedikert til å bytte KUN MASKULINE og PLUS SIZE KLÆR! Dette betyr at vi ikke kommer til å ta inn/legge ut dameklær under størrelse XL på dette arrangementet. Som alltid skal vi servere kaffe, te og vegansk/glutenfri bakst i kaféområdet. I tillegg skal vi ha et reparasjonsverksted hvor du kan stikke innom for å reparere, ombruke eller endre klær du tok med deg eller fant på arrangementet.

Når: 26. Mars, 11.00-16.00
Hvor: Bergen Kjøtt (Skutevikstorget 1)
Billetter: Kr 50-100 (ved døren)

Hvordan funker det?
Dykk ned i skapet og samler maks. 10 klesplagg. Til dette arrangementet må alle klesplagg du tar med passe til beskrivelsen av "maskuline", "plus size" (XL eller oppover), eller begge deler. Du kan også ta med sko, vesker eller smykker. Ta deg deretter tid til å se gjennom de velfylte stativene våre for å finne noe fint og betal for det med poengene du mottok. Klærne du leverte vil bli gjort tilgjengelig for nyankomne byttere, og du drar hjemme med det nye antrekket ditt! Ettersom vi har eget lager, vil det være klær tilgjengelig helt fra starten. Obs: Du kan bruke poeng du mottok ved tidligere arrangement.

Reparasjonskafé
Reparer dine egne klærne i reparasjonskafeen. Våre erfarne frivillige hjelper dere med å gjøre små reparasjoner, som å feste en knapp, tette et hull eller bytte ut en glidelås. Du kan også skreddersy klær du fant på byttet. Verkstedet er inkludert i billettpris. Hvor mange reparasjoner du kan gjøre avhenger av hvor travelt det vil være.

Hvem er vi?
Clothing Swap Bergen er mulig pga et team av frivillige med et hjerte for bærekraftig mote. Drastic Social kurerer, produserer og tilrettelegger for kunst, musikk og kulturarrangementer. De fokuserer på den kreative prosessen med menneskelighet og likhet i tankene for å bygge rettferdighet for underdogs. Følg oss på Instagram: @clothing_swap_bergen og @drasticsocial.

BERGEN KJØTT:
/// TILKOMST
Bergen Kjøtt er en gammel fabrikk og vi jobber med å legge til rette for bedre tilkomstveier. Vi har tilkomst fra gatenivå, tar imot servicehunder og har toalettfasiliteter tilgjengelig for alle kjønn og tilrettelagt for rullestolbrukere. Ledsagere har gratis adgang, men må registrere seg i forkant av arrangementet. Besøkende med rullestoler har tilgang til 2. etasje konsertsal (der byttet finner sted) gjennom heisen fra gatenivå (sideinngangen er via en rampe opp til en trinnhøyde på 10 cm; alle dører for ruten ovenfor har en bredde på min. 90 cm). Mer infomasjon: https://www.bergenkjott.org/kontakt

/// VELKOMMEN
Bergen Kjøtt støtter aktivt opp om et antirasistisk, inkluderende miljø for alle kjønn, bakgrunner og funksjonsevner, som ikke tolererer noen form for trakassering eller diskriminering.

  • Last Updated: 24.02.2023
  • Source: Visit Bergen
Dates

sø. 26. mars 2023 11:00 16:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Clothing Swap + Repair Café / MASCULINE WEAR AND PLUS SIZES ONLY!
Your Recently Viewed Pages