Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Vestland BERGEN

COCO (NORSK TALE, UTEKSTET) - 16/4 KL. 13:00

Overview

Originaltittel: Coco. Regi: Adrian Molina, Lee Unkrich. USA, 2017. Norsk tale kl. 13. Spansk tale, norsk tekst kl. 15. Aldersgrense: 6 år. Format: DCP. 1t 49 min.

Disney og Pixar leverer en usedvanlig vakker og viktig film for hele familien.
Til tross for at familien gjennom generasjoner har hatt et forbud mot musikk, drømmer 12 år gamle Miguel om å bli musiker, akkurat som sitt idol:

Ernesto de la Cruz. Bestemt på å bevise sitt talent ender Miguel opp i «De dødes land» etter en rekke mystiske hendelser. Han møter det sjarmerende skjelettet Hector, og sammen legger de ut på en helt spesiell reise for å finne den ekte historien bak Miguels slektshistorie. Hva kan han gjøre for å bringe musikk inn i familien igjen? Og klarer han å komme ut av de dødes rike i live?
Konseptet til filmen er inspirert av den meksikanske feiringen: de dødes dag. Dette er som en familiesammenkomst hvor både levende og døde er til stede. Filmen tar opp det store og skumle temaet død på en betryggende og vakker måte. Dette er en fantastisk og fargerik fortelling, fylt med sang og musikk.

Rullestolbrukere
Cinemateket har to rullestolplasser på første rad. Dagens billettsystem har dessverre begrensninger ved bestilling av rullestolplasser. Derfor ber vi deg vennligst om å kontakte oss på post@cinemateketbergen.no før du kjøper billett som krever plass til rullestol. Vi jobber med å få på plass en billettløsning som er bedre egnet til dette og beklager ulempene det måtte medføre.

  • Last Updated: 19.03.2023
  • Source: Visit Bergen
Dates

sø. 16. april 2023 13:00 14:50

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
COCO (NORSK TALE, UTEKSTET) - 16/4 KL. 13:00
Your Recently Viewed Pages