Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Stavanger

Colter Wall (CAN)

Overview

Ung kanadisk sanger og låtskriver som fyller tomrommet etter store stemmer som Townes Van Zandt, Johnny Cash og Guy Clarke. Nytt album - "Songs of the Plains" - ute nå! Colter Wall er fortsatt i 20-årene, men høres ut som om han er 71. Som Steve Earle sier om countrysensasjonen fra Saskatchewan i Canada: «Colter Wall er uten tvil den beste unge sanger og låtskriver jeg har sett de siste 20 åra.»

Minialbumet «Imaginary Appalachia» kom i 2015 og Egon Holstad i avisen iTromsø sørget for at flere i Norge fikk øyne og ører opp for det. I mai 2017 kom debutalbumet produsert av Dave Cobb (Jason Isbell, Sturgill Simpson, Rival Sons, Chris Stapleton) og Dagbladet delte en 6'er ut med ordene "For et talent og for en fyr Colter Wall er!". Stavanger Aftenblad trillet en 5'er.

I august 2017 spilte han og bandet sin første konsert i Stavanger på Folken og nesten 400 publikummere var på plass og fikk en strålende konsertopplevelse.

Det spørs om vi har plass til alle som vil se ham på konserten i mars 2019! Sikre deg billett tidlig, det vil du ikke angre på.

Dører åpner 20.00, konsertstart 21.00
Aldersgrense 18 år eller med verge.
Les mer om vergeordningen her: http://bit.ly/folkenverge

  • Last Updated: 10.12.2018
  • Source: Region Stavanger
Dates

lø. 30. mars 2019 21:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Colter Wall (CAN)
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad