Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Møre og Romsdal ÅLESUND

Combos

Overview

Se Combos på T2 29. oktober! Hvis du i løpet av de siste par årene har sunget med på "Sushiramenbruceleewutangclan", "Boom Shakalaka", "Mad Beef", "Steelo" og sommerens "Fuck Your Face", er sjansen kanskje stor for at du har såpass mye innestengt agg fra året som har gått at du er overmoden for Combos-konsert?

Combos har siden pangstarten for et par år siden gjort seg godt bemerket som lovende nykommer på den norske musikkscenen. De har høstet lovord og skyhøye terningkast i Aftenposten, Klassekampen, Dagsavisen og Adresseavisen for både debutalbumet Steelo (2020) og ikke minst for sine energiske og tikkende live-opptredener.  Bandet live-debuterte med et brak under Trondheim Calling i 2019, og spilte for to smekkfulle hus, to kvelder på rad. Booking-deal og spillejobb på Pstereofestivalen samme år var et faktum i dét bandet tørket svetten etter sin første konsert noensinne. Combos har vist seg den positive omtalen svært verdig, og kunne smykke seg med forhåndsfavoritt-stempel og nominasjon til den prestisjetunge prisen "Årets Stjerneskudd" under by:Larm 2020.

Bandet spilte både på Blå og på John Dee, der konserten på Blå var i regi av Øyafestivalen. Her hadde Øya selv håndplukket artistene de hadde mest tro på det kommende året - og Combos var én av kun tre norske acts. Samme år fulgte de også opp Trondheim Calling-suksessen, med en konsert i Olavshallen som ga bandet terningkast 6 i Adresseavisen - og der kulturjournalisten omtalte Combos som "et komplett sonisk monster". Med sine minneverdige opptredener, blant annet som oppvarmingsband for The Good The Bad and The Zugly på et utsolgt Rockefeller, har Combos bemerket seg som et solid og originalt liveband. Etter de for alvor skjøt fart på karrieren sin under by:Larm-helga i februar 2020 bråstoppet verden, og bandet har som de fleste andre band hatt en lang og ufrivillig pause fra konsertvirksomheten. Men nå? Kjør!

  • Last Updated: 15.10.2021
  • Source: Geirangerfjord - Ålesund & Sunnmøre
Dates

fr. 29. oktober 2021 20:00 23:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Combos
Your Recently Viewed Pages