Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Vestland BERGEN

Come On Feet

Overview

SKANDINAVIAPREMIERE  Urban klubbkultur møter samtidsdans.

Musikerbrødrene Bert og Stijn Cools' store kjærlighet til den elektroniske dansemusikken danner grunnlaget for Come On Feet. Sammen med koreograf Quan Bui Ngoc har de laget en danseforestilling som kombinerer den energiske, urbane klubbkulturen med samtidsdansens elegante estetikk.
Når lysene slukkes og de seks danserne begynner å bevege seg til musikken skrevet av de to brødrene, er det som om du selv blir dratt med inn på klubbens dansegulv. Musikken er inspirert av flere elektroniske subsjangre, som house, afrodance og ikke minst footwork – en musikk- og dansestil med utspring fra Chicagos gater som baserer seg på raske bevegelser med føttene. Da er det heller ikke noen overraskelse at det er nettopp fotrappe trinn som er i fokus i Come On Feet.
Blant danserne i Come On Feet er Boule Mpanya, som har jobbet med koreograf Alain Platel, og vinneren av House Dance Forever 2020, Samantha Mavinga.

'The artists and audience alike were slammed by a sense of complete rushing enthusiasm and empowerment' – LONDON JAZZ NEWSFoto: DYOD

  • Last Updated: 23.05.2022
  • Source: Visit Bergen
Dates

ma. 6. juni 2022 19:30 20:30

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Come On Feet
Your Recently Viewed Pages