Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Stavanger STAVANGER

Comedy Box: Klubbkveld med Sigrid Bonde Tusvik

Overview

Sigrid Bonde Tusvik har i løpet av de siste årene blitt en av landets mest populære komikere. Sterke meninger, gode vitser og et fyrverkeri på scenen.

Sigrid Bonde Tusvik har i løpet av de siste årene blitt en av landets mest populære komikere. Sterke meninger, gode vitser og et fyrverkeri på scenen. Hun er ikke redd for å si hva hun mener og er svært aktiv i samfunnsdebatten. Sammen med Lisa Tønne utgjør hun "Tusvik & Tønne", Norges mest populære podcast med oppmot 200.000 faste lyttere hver uke. Duoen har også laget to sceneforestillinger som har gått for fulle hus og strålende anmeldelser. I 2020, derimot, kommer hun endelig med sin første soloforestilling "Heks on the Beach".

Kjetil Melkevik er kveldens konferansier. Som primus-motor i standup-miljøet i Stavanger, er Kjetil på sitt 5. år som standup-komiker. Begynte i Bergen i april 2015 og har nå opparbeidet over 350 opptredener i 40 forskjellige byer/bygder i Norge. Kjetil har varmet opp for TJ Miller og Rune Bjerga, og i 2017 vant han standup-konkurransen som ble holdt under The Comedy Box Festival i Stavanger. I lang tid har han vært en av de faste konferansierene på Stand Up Uncut-scenen i Grottene på Folken hver onsdag, men nå tråkker han opp og er konferansier på klubbscenen oppe i Storsalen!

Jan Rune Holdhus ble en kjenning i heila Norge da han deltok i programmet "Den Norske Humor" på NRK i 2009, hvor han blant 1700 deltakere endte på en 4. plass. Harald Eia som var en av dommerne sa at Jan Rune hadde en stor framtid som standup-komiker, og at han hadde et stort komisk talent. Harald Eia hadde heilt rett og siden den gang har Jan Rune stått på scenen og bidratt på utallige arrangementer for næringsliv og åpne forestillinger.

Raymond Falldalen har samboer og en haug med unger. Han er sliten, og det vil dere forstå. Det eneste lyspunktet i livet hans er et nervevrak av en hund. Men det er fortsatt en hund! Når Raymond snakker, vil du kjenne deg igjen. Han opptrer på scener over hele landet og har etterhvert flere opptredener på Latter i Oslo.

Jan Gausel er fra Kvernavigå og er proppfull av hysteriske historier fra hvordan livet er der. Alt fra oppveksten og barndommen, til dating-livet, og hans merkelige fetish for folk med skavanker.

Trond Anfinnsen viser oss hvordan det å være lærer er en fordel i standup-faget. Han har hatt publikum foran seg hele tiden, og nå høster han poeng for humoren sin på kveldstid også. Trond har et finurlig sinn med mye kreativitet som setter ting i perspektiv, som vi andre ikke hadde tenkt på før.

  • Last Updated: 06.01.2020
  • Source: Region Stavanger
Dates

fr. 27. mars 2020 20:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Comedy Box: Klubbkveld med Sigrid Bonde Tusvik
Your Recently Viewed Pages