VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Rogaland STAVANGER

Comedy Box sitt standup-kurs!

  • Løkkeveien 24, Stavanger
  • +47 51564444
  • 27. september 2021
  •  /  19:00
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Har du en komiker i magen?  Ønsker du å drive med standup, men trenger et ekstra spark?

På mandag 1. februar 2021 holder Comedy Box et standup-kurs, ledet av Kjetil Melkevik. Kurset varer i 2 timer (inkludert pauser), i tillegg til at de påmeldte får 5 minutter scenetid på Stand Up Uncut i Grottene på Folken onsdag 3. februar. Vi ber derfor deltakerne om å skrive et 5 minutters standup-set, så kan vi gå igjennom det på kurset.

Påmelding godkjennes ved kjøp av billett (799,-)

Innholdet i kurset fokuserer på vitse-skriving, scene-beherskelse, og komiker-teknikker. Det vil bli gruppeøvelser, vi kommer til å avsløre gylne tips vi selv har brukt årevis på å lære, og ikke minst svare på alle spørsmål dere måtte ha.
NB! Dette kurset er ikke en mirakelkur. Det sies at humor er subjektivt, men samtidig må også "alle" andre syns du er morsom for at du skal lykkes som standupkomiker. Så hvis du ikke har en sans for humor som er mottakelig for et større publikum fra før av, så vil ikke dette kurset hjelpe. Dette kurset er for å løfte opp og frem de som allerede har noe å fare med i humorfeltet.

Hvem er Kjetil Melkevik? Kjetil Melkevik er på sitt 6. år som standupkomiker og er primus-motor i standupmiljøet i Stavanger. Han har gjort over 450 opptredener i over 50 forskjellige byer og bygder, som inkluderer flere kulturhus, Latter i Oslo og Ricks i Bergen. Kjetil har opptrådt med flere av landet beste komikere, og varmet opp for Rune Bjerga, og HBO sin TJ Miller + flere andre. I september 2020 hadde han premiere på sitt første soloshow "Fantomsmerter", som han gjorde i flere byer, og som han er aktuell med gjennom hele 2021.

De siste årene har Comedy Box gjort Stavanger til en av de mer attraktive byene å gjøre standup i. Vi har gode samarbeidspartnere, skikkelig proffe scener, et fantastisk publikum, og vi bryner oss på å bli et av Norges beste standup-miljøer! Og muligheten for å opptre øker stadig.
.

  • Last Updated: 01.02.2021
  • Source: Region Stavanger
Dates

ma. 27. september 2021 19:00 22:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Comedy Box sitt standup-kurs!
Your Recently Viewed Pages