Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Rogaland STAVANGER

Comedy Box Stand Up Klubbkveld

Overview

HEADLINER - Joachim Skage er Oslo-komikeren som har vært i bransjen siden han hadde hår. Som heller ikke han husker tilbake til. Han er daglig leder i "Reis Deg Komikerklubb" i Oslo, Norges eldste standupklubb. Han har hatt tidligere suksess med soloshowet sitt "Rasister er også mennesker", som ble mottatt veldig bra i alle Norges hjørner.

Billettsalg
Dører: 19:00
Start: 20:00
HEADLINER - Joachim Skage er Oslo-komikeren som har vært i bransjen siden han hadde hår. Som heller ikke han husker tilbake til. Han er daglig leder i "Reis Deg Komikerklubb" i Oslo, Norges eldste standupklubb. Han har hatt tidligere suksess med soloshowet sitt "Rasister er også mennesker", som ble mottatt veldig bra i alle Norges hjørner. Han har herjet på alle Norges største scener i to tiår, han er veldig morsom, og vi gleder oss til å få ham tilbake på besøk hos oss denne høsten.
Jonny Bayer er kveldens konferansier. Bergenseren som med rakettfart har gjort seg gjeldende i standup-miljøet. Jonny er sjarmerende og uredd som elsker å utforske faget. Han har god publikumskontakt og er kjapp i replikken. Humoren beveger seg på en fin linje mellom flaue hverdagsobservasjoner og det mer absurde, og han liker å sette ting på spissen.
Anders Olsen er mester i selvironi, bla bla, du kommer til å skjønne greien.
Caroline Enoksen er et av de nyeste tilskuddene til klubbscenen i Stavanger. Gode formidlingsevner, og veldig naturlig utstråling.
Tommy Premak bruker seg selv som skyteskive i forsøket på å bli verdens morsomste venndøl.
Daniel Rove, en komiker som ikke er venn med noen av sine ekskjærester.
 

  • Last Updated: 29.11.2021
  • Source: Region Stavanger
Dates

fr. 3. desember 2021 20:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Comedy Box Stand Up Klubbkveld
Your Recently Viewed Pages