Dynamic Variation:
Choose Language
Norway Now
Search
or search all of Norway

Conception

Overview

Conception er et spennende samarbeid mellom musikere fra Norge og England. Med fokus på bandmedlemmenes egne komposisjoner er målet å utfordre hverandres musikalske praksis innenfor en trygg ramme og på den måten bli større enn summen av delene. Bandet har ofte en tydelig forankring i den afro-amerikanske jazztradisjonen, med klare referanser til dagens jazzscene på USAs østkyst.

CC: 100kr
Konsertstart: 20:00

Eirik Svela er en Oslo basert gitarist som for tiden arbeider med sin mastergrad i jazzgitar ved Norges Musikkhøgskole. I tillegg til å lede egne musikalske prosjekter jobber Eirik for tiden med Palle Wagnberg, Dave Edge, Stina Stenerud, Aksel Jensen, Erik Jøkling og har spilt på blant annet Kongsberg Jazzfestival, Molde Jazzfestival og Manchester Jazz Festival.

Matt Anderson er en saksofonist som har etablert seg som en av de tydeligste kompositoriske stemmene i sin generasjon, og på sitt debutalbum som musikalsk leder utforsker han komposisjonene til Wayne Shorter på en ny og innovativ måte gjennom arrangering og komponering. Han jobber for tiden med sin mastergrad ved prestisjetunge Royal Academy of Music i London.

Håkon Norby Bjørgo er en Oslo-basert bassist med bakgrunn fra jazzlinja ved Norges Musikkhøgskole. Han er dessuten aktiv som komponist og har turnert i Skandinavia med egne band, i tillegg til å ha spilt på blant annet Kongsberg Jazzfestival, Molde Jazzfestival, Nattjazz, Maijazz og Oslo Jazzfestival.

John Arnesen er en ettertraktet trommeslager basert i Nord-England. Han har spilt med musikere som Neil Yates, Jamil Sheriff og med Laura Cole sitt jazz orkester Metamorphic. Han er å se på jazzklubber i hele England og har blant annet spilt på Manchester Jazz Festival og Marsden Jazz Festival

Turnerute høsten 2016:
29. okt - Det Lille Hotell, Risør 
30. okt - Vaktbua , Kristiansand 
31. okt - Smia, Oslo
1. nov - Nefertiti, Gøteborg

  • Last Updated: 12.10.2016
  • Source: Risør Turistinformasjon
Dates
lørdag 29. oktober 2016

See All
Click to activate
Risør, Norway
The latitude and longitude
58° 43' 15" N / 9° 13' 56" E
Conception
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad