Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Stavanger

Cornelis ballader

  • Nordsjøveien 4246, Sirevåg
  • +47 51438220
  • 2. februar 2019
  •  /  20:00
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

PETER WEMÖ & Stine Solberg Løvdal: CORNELIS BALLADER

PETER WEMÖ & Stine Solberg Løvdal: CORNELIS BALLADER

Cornelis hadde en så spesielt og direkte måte å skrive på, at han stort sett «krøp under huden» på alle som fikk høre hans tekster. Hans engasjement for de «små» i samfunnet var klart og kjærlighet i teksten så direkte at den berørte alle. Nå hyller vi og minner han med mange av de mest ønskede, elskede og tolkede visene, blant dem nettopp Cornelis Ballader. «Cornelis Ballader» gir en fantastisk vinterkveld med historier, skrøner, skratt og ikke minst mange av de mest spilte og elskede visene.

Kort info om Peter & Stine CB. Peter Wemö er svensk kulturarbeider som har gjort nordmann av seg, og som er en av de store tradisjonsbærerne av svenske og nordiske viser. Med røtter i svensk jord og oppvekst bare et steinkast fra havet, oppflasket på Taube, Adolphson og Vreeswijk, har viseskatten spilt en stor rolle for hvordan han selv har valgt å tonesette, tolke og skape sin egen musikk. Arbeidet på revy- og teaterscener har vært med på å forme en stor stemme, og måten han behandler strenger og harmonier på i egne arrangement er imponerende. Tredve år på nordiske scener og tretten år som programvert og produsent i Sveriges Radio har gitt ham et hav av anekdoter å øse av. Resultatet er en kombinasjon av fortellinger, varme, humor og musikk. Nå rydder han kalenderen for å spille et program med Cornelis Vreeswijk sine ballader i samarbeid med sin norske kumpan Stine Solberg Løvdal. Løvdal er en erfaren sanger som er mest kjent som en av pigene i Grunnesund Pigekor. Sammen utgjør de en habil underholderduo med mange strenger å spille på.

  • Last Updated: 27.11.2018
  • Source: Region Stavanger
Dates

lø. 2. februar 2019 20:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Cornelis ballader
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad