VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Innlandet HAMAR

Countrykveld med Signe Marie Rustad og Malin Pettersen

Overview

Signe Marie Rustad 
I 2019 slapp elverumsingen Signe Marie Rustad sitt tredje album, «When Words Flew Freely», og som raskt ble utropt av mange kritikere som årets album og toppet flere årsbestelister. Anmeldelsene var overveldende positive - blant annet med en blank sekser i Dagbladet. Våren 2020 fikk Rustad Spellemannprisen for beste tekstforfatter.
Etter å ha fanget oppmerksomheten til det stadig voksne norske americana-publikummet med debutplata Golden Town (2012), skapte Rustad for alvor bølger med kritikerroste og sjangeroverskridende «Hearing Colors Seeing Noises» (2016), som også ble anerkjent med en Spellemann-nominasjon.
På When Words Flew Freely, returnerer Rustad med den glassklare, kraftfulle stemmen og de poetiske sangene som har gitt henne en lojal fanbase her til lands. Etter en periode med omveltninger i livet, fikk Rustad skrivesperre og sluttet å lage musikk. Platetittelen henspiller på da livet var i flyt og ordene stort sett kom til henne uten problemer. I Hamar kulturhus stiller Rustad med fullt band.
Malin Pettersen
Malin Pettersen har gått fra å være en godt bevart hemmelighet her hjemme til å bli en fremadstormende internasjonal artist i løpet av kort tid.
Med Spellemannpris for sitt første soloalbum, omtale i bl.a. BILLBOARD, Rolling Stone og Paste Magazine for hennes akustiske EP året etter - og nå intervjuer og anmeldelser hos størrelser som Forbes Magazine og No Depression - ser det ikke ut til å bremse ned.
Horisonten ligger der fremme for å jages og musikk ligger der fremme for å lages! De som kjenner til Malin Pettersen, vet at det er stemmen hennes som drar deg inn, mens det er låtskriveren Pettersen som holder deg der. Og om det er med fullt band eller i solosetting, er Malin Pettersen alltid ute etter å skape noe spesielt i øyeblikket i møte med publikum.
Nordicana
Etter internasjonal oppsving de siste årene har norsk americana fått en sjanger oppkalt etter seg, nordicana. Opplev to av Norges fremste i sjangeren fredag kveld i Hamar kulturhus.

  • Last Updated: 27.04.2021
  • Source: Visit Hedmark AS
Dates

fr. 7. mai 2021 20:00 22:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Countrykveld med Signe Marie Rustad og Malin Pettersen
Your Recently Viewed Pages