Unknown Component
civid: 5d09e5650d656ad7a7d9abce
name: plugins_common_social_share (widget)

CRAZY RICH ASIANS - 29/11 KL. 18:00

Regi: Jon M. Chu. USA, 2018. Engelsk tale, uten tekst. Format: DCP. 2t. Aldersgrense: 15 år.
Det eneste som er sprøere enn kjærlighet, er familie
I Crazy Rich Asians blir den innfødte newyorkeren Rachel Chu med kjæresten Nick Young (Henry Golding) til hans bestevenns bryllup i Singapore. Rachel gleder seg til å besøke Asia for første gang, men gruer seg til å møte Nicks familie. Hun er ikke forberedt på å høre at Nick har unnlatt å nevne viktige detaljer om livet sitt. Ikke bare kommer Nick fra en av landets rikeste familier, han er også en av landets mest ettertraktede ungkarer. Som Nicks kjæreste blir Rachel utsatt for sjalu sosietetsmedlemmer, i tillegg går Nicks mor (Michelle Yeoh) løs på henne. Det viser seg at selv om penger ikke kan kjøpe kjærlighet, så kan de rote det til. 
Filmen vises i samarbeid med Female Minority Voices. FMV ble startet i 2021 av Anine Fatou Bråten og er en organisasjon som løfter fram kvinnelige minoritetsstemmer fra hele verden. Fra det politiske til det kulturelle og alt derimellom – FMV står for et bredt utvalg av aktiviteter og tilstelninger. 
Se her for info om, og kjøp av, Cinematekets filmkort.
Rullestolbrukere
Cinemateket har to rullestolplasser på første rad. Dagens billettsystem har dessverre begrensninger ved bestilling av rullestolplasser. Derfor ber vi deg vennligst om å kontakte oss på post@cinemateketbergen.no før du kjøper billett som krever plass til rullestol. Vi jobber med å få på plass en billettløsning som er bedre egnet til dette og beklager ulempene det måtte medføre.

Sist oppdatert: 11/27/2023

Kilde: Visit Bergen

Sider du nylig har besøkt