VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Rogaland

Creedence forever // Ogna Scene

Overview

CREEDENCE FOREVER Vi har gleden av å invitere til en festaften med det beste av musikken til Creedence Clearwater Revival. De siste årene har Creedence Forever (tidligere The Poor Boys CC Revival Band) markert seg som et av Norges fremste Creedence tribute band.

CREEDENCE FOREVER

Vi har gleden av å invitere til en festaften med det beste av musikken til Creedence Clearwater Revival. De siste årene har Creedence Forever (tidligere The Poor Boys CC Revival Band) markert seg som et av Norges fremste Creedence tribute band. Her får du høre alle dine favorittlåter pluss låter fra Creedence sine mer ukjente blues- og progsider. Dette blir garantert en konsertopplevelse av de sjeldne. Fra hele Sør Norge meldes det om utsolgte hus og konserter med fantastisk stemning. Dette er noe alle fans av Creedence må få med seg! Med rundt 50-60 spillejobber årlig regnes Creedence Forever som et av Norges mest populære Creedence tribute band. Bandet er fast leverandør av Creedence på mange av sommerens store festivaler (Seljord, Sel, m.m.) og var i 2019 også innom Notodden bluesfestival.

Creedence Forever har base i Bergen og består av Karl Henrik Svensson (vokal/gitar), Kristian Roset (bass/vokal), Jordan Saratonev (trommer) og Helge Laastad (gitar/vokal). https://creedenceforever.no/

  • Last Updated: 29.01.2020
  • Source: Region Stavanger
Dates

fr. 3. april 2020 20:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Creedence forever // Ogna Scene
Your Recently Viewed Pages