Skip to main content
Unknown Component
civid: 5d09e5650d656ad7a7d9abce
name: plugins_common_social_share (widget)

CREEDENCE FOREVER

Mer info

Festkveld med Creedence Forever - Da gjør vi klar for nok en Creedence fest på Madam Felle med tribute bandet Creedence Forever. Her blir det som alltid fullt hus og stor stemning med trøkk og allsang ispedd litt nostalgi.  

  Husk å bestille bord for best opplevelse

I løpet av en hektisk periode mellom 1968 og 1972 rakk Creedence Clearwater Revival å gi ut flere legendariske album som har holdt seg frem til den da i dag.  På konserten blir det gjenhør med gamle slager som Have You Ever Seen The Rain, Fortunate Son, Bad Moon Rising, Proud Mary, Cotton Fields, Suzy Q – ja listen kunne blitt lang…. men Creedence Forever svinger også innom litt mer ukjent materiale fra Creedence sine blues- og progsider. I disse dager feirer Creedence Forever sitt 10- år jubileum. I disse årene har bandet tatt steget ut fra det lokale Bergen til nå å turnere i hele Sør-Norge.

Dette blir garantert en kjempekveld med høy allsangfaktor for alle som liker Creedence og god musikk. Over alt meldes det om utsolgte hus og fantastisk stemning, så vær tidlig ute med billetter for her blir det fullt hus.  

Creedence Forever har base i Bergen og består av Karl Henrik Svensson (vokal/gitar), Karl Petter Haugen  (bass/vokal), Jordan Saratonev (trommer) og Helge Laastad (gitar/vokal).

Sist oppdatert: 04/23/2024

Kilde: Visit Bergen

Sider du nylig har besøkt