Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Oslofjord Fredrikstad

Creedence StoryNight - Fortunate Sons

  • Storgata 11, Fredrikstad, Norge, Fredrikstad
  • +47 69343375
  • 1. februar 2019
  •  /  20:00
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

1. februar inntar Fortunate Sons Litteraturhuset Fredrikstad med showet Creedence StoryNight, og gir med det publikum musikken og historien til Creedence i én og samme forestilling.


Med låter som Have You Ever Seen The Rain, Bad Moon Rising, Down on The Corner, Cottonfields, Proud Mary, Hey Tonight, Up Around The Bend, Lookin' Out my Back Door, Born on The Bayou og mange flere, dominerte Creedence hitlistene over hele verden i sin storhetstid. Men til tross for det store antallet hits er Creedence fortsatt et mysterium for mange, og historien om bandet som en gang ble omtalt som "verdens største band med verdens verste platekontrakt" er ukjent for de fleste.

Dette har Fortunate Sons bestemt seg for å gjøre noe med! FORTUNATE SONS - The Creedence Clearwater Revival Experienceedence 
Clearwater Revival Experience tar med publikum tilbake til slutten av 60-tallet i denne forestillingen, og gir dem et gjenhør med alle de fantastiske låtene som gjorde Creedence til allemannseie. De gir et innblikk i hva som formet bandet, historien bak låtene, og faktorene som førte til at bandet smuldret opp i bittert rivaleri i 1972, kun 5 år etter at de slo igjennom.

Alt levert av et rocka og energisk band med overskudd og ikke minst kjennskap til Creedence sin historie og musikk som overgår de fleste! På en Creedence Story Night er det uten tvil musikken som står i fokus, og man blir samtidig bedre kjent med bandet som for mange fortsatt fremstår som en gåte.


www.storynight.no
Konsertstart: 20.00
Pris: 350 kr + avgift
Arrangør: On Stage Booking

  • Last Updated: 09.01.2019
Dates

fr. 1. februar 2019 20:00 22:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Creedence StoryNight - Fortunate Sons
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad