Dynamic Variation:
Book
Choose Language
Search & Book
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Bø i Telemark

Creedence Storynight med Fortunate Sons

  • Gullbringvegen 34, Bø i Telemark
  • 35 06 03 90
  • 20. januar 2018
  •  /  19:00
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Storsalen 20. januar kl. 19.00

Creedence StoryNight gir deg musikken og historien til Creedence Clearwater Revival i én og samme forestilling, og lørdag 20 januar 2018 kommer showet til Gullbring Kulturanlegg.

Med låter som Have You Ever Seen The Rain, Bad Moon Rising, Down on The Corner, Cottonfields, Proud Mary, Hey Tonight, Up Around The Bend, Lookin’ Out my Back Door, Born on The Bayou og mange flere, dominerte Creedence hitlistene over hele verden i sin storhetstid. Men til tross for det store antallet hits er Creedence fortsatt et mysterium for mange, og historien om bandet som en gang ble omtalt som ”verdens største band med verdens verste platekontrakt” er ukjent for de fleste. Dette har Fortunate Sons bestemt seg for å gjøre noe med!

Fortunate Sons – the Creedence Clearwater Revival Experience tar med publikum tilbake til slutten av 60-tallet i denne forestillingen, og gir dem et gjenhør med alle de fantastiske låtene som gjorde Creedence til allemannseie. De gir et innblikk i hva som formet bandet, historien bak låtene, og faktorene som førte til at bandet smuldret opp i bittert rivaleri i 1972, kun 5 år etter at de slo igjennom. Alt levert av et rocka og energisk band med overskudd og ikke minst kjennskap til Creedence sin historie og musikk som overgår de fleste!

På en Creedence StoryNight er det uten tvil musikken som står i fokus, og man blir samtidig bedre kjent med bandet som for mange fortsatt fremstår som en gåte.

 

  • Last Updated: 17.11.2017
  • Source: Reisemål Bø AS
Dates

lør 20. januar 2018 19:00

See All
Creedence Storynight med Fortunate Sons
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad