Skip to main content
Unknown Component
civid: 5d09e5650d656ad7a7d9abce
name: plugins_common_social_share (widget)

CROOKED ELITE + TBA, Rockers, John G Scene

Mer info

Crooked Elite avslutter sommeren på Rockers!

Crooked Elite avslutter sommeren på Rockers!
De var her i fjor, og de leverte så bra at vi bare måtte få dem tilbake! Denne gangen til deres eneste konsert i år – og hvilken måte å avslutte sommeren på!
"Virre med Mirre" beskrev forrige konsert som en kveld fylt med show og allsang. Publikum var i ekstase, og vi lover at denne gangen blir minst like bra! Hjertekonfetti og flørting på høyt nivå inkludert!
Crooked Elite er et band fra Grenland som vet hvordan de skal sette fyr på scenen. Vi snakker tighte rytmer, heftige gitarriffs, og en vokal som danser lekent over det hele som kirsebæret på toppen.
Benjamin Braathen på gitar er en fryd å bevitne, med stilig og røff spilling som imponerer gang på gang. Torgeir Fuglset på vokal flørter med publikum på et så høyt nivå at det kan få hvem som helst til å dåne. Og la oss ikke glemme Robert Danielsen på bass, en av de få bassistene som virkelig klarer å få med seg publikum på den måten han gjør – en ekte publikumsfavoritt!
De har fått en ny trommis, Ulrik Svinø, og han sørger for at rytmene blir strammere enn et par skinnbukser på en ekte rocker! Finn frem danseskoene og bli med på en kveld som rocker sommeren avsted!
Crooked Elite er:
Torgeir Fuglset - Vokal
Benjamin Braathen - Gitar
Robert Danielsen - Bass
Ulrik Svinø - Trommer
Dette blir deres eneste konsert i år, så dette vil du ikke gå glipp av! Kom og opplev Crooked Elite live – vi lover deg en kveld med uforglemmelige opplevelser og muligens et par svevende truser på scenen!
Spotify https://open.spotify.com/artist/0uwOBOVvHq5ca7cLacfxC7?si=KrzQkLC1TIG436UsWxonvA
Facebook https://www.facebook.com/CrookedElite?locale=nb_NO
Instagram https://www.instagram.com/crookedelite/

Sist oppdatert: 06/15/2024

Kilde: VisitGrenland AS

Sider du nylig har besøkt